177

Påsken är snart här, i morgon är det skärtorsdag och sen är jag ledig 5 dagar :) Det ska bli härligt, synd att Johan jobbar hela påsken... men det ger bra klirr i kassan iaf :)

Slutade sent i dag, på vägen hem hittade jag en kvist som låg vid vägen. Så jag plockade upp den ( man vet ju att man INTE ska bryta grenar från träd ) och tänkte att den blir bra som påskris. Hade lovat barnen att vi skulle fixa ett påskris idag eftersom att dom gjort så fina ägg på förskolan.



Vad det är för ris har jag jag ingen aning om, inte det man ska ha tror jag. Det funkar perfekt, blev fint och barnen var nöjda iaf :) Dock lite suddig bild men men...

Efter maten åkte jag och Eva till Maxi och handlade lite påskgott, vi sprang in på Lindex och fixade det sista inför våren. En windstopper behövde Wilma och jag hade en 30% kupong som gick ut idag så det var bäst att passa på när det blev billigare. ( Ja, nu skulle jag ju lägga det jag tjänade i en burk som min gamla idrottslärare sa, hehe! )


 
Det blev en grön för dom röda fanns inte rätt storlek. Får kolla om det finns på Lindex i stan eller ersboda så då är det bara och byta i så fall. Men jag ska nog kolla med damen som ska ha den, hon kanske vill ha den gröna :) Bilden är lite ljus så den är mer grön i verkligheten, snygg är den iaf :) Har lagt bud på typ alla windstoppers som fanns på hela tradera men blir bara överbjuden men nu när jag köpt en så kommer jag säkert att vinna nån av dom, hahahaha!!

Soffan väntar!

// M


176

Mitt senaste FYND :)



19 kr fick jag den för, dessutom i obbola så ingen fraktkostnad heller :)

// M

175

Första dagen på veckan avklarad, en lugn dag.

Hade en grymt besviken tjej i går som ville se gymnastiktävling. Vi gick först upp och firade Pontus på hans födelsedag. Käkade lite tårta och gav en liten present till. Som INTE var så intressant, hahaha! En tröja vad ska man med det till när man vill ha star wars saker, sötnöt :) Tur han fick starwars lakan på sitt kalas så han var nöjd :) Men man ville ju ha med sig nått på den stora dagen.

Ja åter till tävlingen, jag tänkte att nog håller tävligen på fortfarande så vi gick i väg och precis när vi sätter oss så avslutar en trupp sitt fristående och sen var det SLUT!! Prisutdelning stod på tur, Wilma fattade ju inget, lillsötis som ville se sina idoler :) Hon ska ju bli gympatjej när hon blir stor som Felicia. Jaja, så kan det gå ibland :S

I dag var bara Wilma på valen för Rasmus ville vara hemma, tror han behöver lite egen tid med oss. Eller det blev pappa♥Rasmus tid. Väldigt uppskattat!!

// M


174

Så var sommartid :) Rasmus tyckte det var morgon 05.30, eller 06.30 blev det ju men ändå tidigt :S
Man får väl se om dom sover längre nu då, fast det tror jag inte..

I dag blir det att gå och titta på lite gympatävling, det ska bli skoj. Sen har Wilma bamsegympa, bäst att vara där varje gång så kanske det blir en gymnast ( mammas stora dröm ) av henne :) :)

Mera kaffe åt folket!!

// M


173

Hajj hajj!

Jises vilken LÅNG dag det blidde idag.. Start klar 09.00, åkte ut till Tessan. Sen åkte vi till stan och shoppade lite  paket till Pontus 4-årskalas. Hittade även en fodrad galonjacka till Rasmus för 49 kr, billigt billigt billigt!! Tur man väntar ibland med att köpa saker och inte rusar iväg direkt man behöver nått :)

Träffade min gamla idrottslärare från högstadiet på rusta, han var rolig :) Han frågade vad vi unga gjorde uppe så tidigt, det brukar ju bara vara pensionärer ute denna tid, hahahaha! Sen inspekterade han galon jackan och sa att nu ska vi lägga undan ALLA pengar som vi tjänar när vi handlar på rea i en burk som vi sen sparar i 40 år. Jag menar om 40 år är jag fasikens 72 år, hahahaha!!!

Direkt jag kom hem skulle barnen på kalas och jag och Emilia drog i väg till Täfteå på laxcupen. Duktiga tjejer vann första matchen. Sen var det en lång väntan på 3 timmar innan nästa match. Jag hittade mig en super trevlig lagmamma som jag surrade med en massa. Hur trevlig som helst :) :) Så tiden flög i väg :) Nästa match blev jämn men tillslut förlust ,med 0-1... Fast jag tycker att den där visselpipan hade en stor del i den förlusten, domaren gjorde inte annat än visslade...Jaja, så är det väl men man kanske inte måste vissla vid VARJE liten detalj..

Vi var hemma vid 19.00, fick åka med min nya lagmamma :) :) Tack tack!!!

Älskling har åkt på jobbet, en extra natt. Dock blev han VÄLDIGT glad när jag berättade att han slipper en timmes jobb i natt :) Han har bara lyckats jobba när vi ska ställa TILLBAKA klockan en timme, å då är det bara och jobba en timme gratis....

Nä nu orkar jag inte mer denna dag...

Jo jag hann tvätta en maskin tvätt när jag kom hem åxå :) :)

// M

172

Huvva så trött jag är, har tvingat mig själv att diska och tvätta... blääää....

I kväll blir det nog bara soffan skulle jag tro, måste spana in om det kommer något bra i kväll. Har så dålig koll på vilka dagar det är nått vettigt att se.

Barnen har varit hemma idag, lät som rossliga i morse så lika bra att hålla sig hemma när ändå Johan är ledig. Hoppas på fin väder i helgen så man kan vara ute. Eller det lär vi knappt hinna. I helgen är det mycke. Lördag ska jag och Tessan på stan en sväng. Sen har Pontus sitt 4-årskalas, Emilia har cup i täfteå och det är två matcher. Så det är nog bara söndag som gäller om vi ska ut. Emilia har även match fredagkväll i täfteå, alltså vilken USEL tid. Tror matchen var 18.50. Hon var inte ett dugg sugen på det, så faktiskt fick hon skippa den och vara med på de två lördag. Tror det var många som hade annat just på fredagkväll. Vi ska kanske bort dessutom så det var lika bra att skippa den.

Nu blir det att lägga de små liven ♥

// M


171

Underbara SOOOL :) Snart, snart snart!!!

Barnen har börjat fråga om när vi åker till Spanien, försökte förklara hur länge det är tills vi åker. Men dom hänger nog inte med :S Dom frågar varje dag nu så det blir en lång väntan för dom. Vi måste verkligen i väg och göra pass åxå, eller det är bara Emilia och Rasmus pass som gått ut som tur är. Halv dyrt att göra pass till alla. Så vi kommer ju aldrig att behöva nya samtidigt :) :)

Jobbdagen har var bra, dock kom det över mig att lilleman börjar ju fasikens skolan (ja eller det vet jag ju såklart) i höst. Det känns så långt borta, men det är ett stort steg till den världen. Jag har nog inte fattat det ännu, kanske gör det sista dagen han har på Valen. Tänk att han ska sluta på underbara valen, lämna de underbara fröknarna!!! Jag är så glad för barnen går på den absolut bästa avdelningen som finns!! Det finns säkert en massa som lika bra, eller NÄ :)

Min stora kille ♥


170

Möttes av glada barn i dag när jag kom hem från jobbet, HURRA!!! Gjorde mig gott att jobba och få vara ute idag :) Slutade dessutom tidigt idag, ska dock tillbaka kl 17.30 för personalmöte... jaja, bäst å ha det på tidiga dagar iaf, för då hinner jag hem ett par timmar. Jag är nog ensam om det för dom flesta vill INTE hade på sin tidiga dag.

I morgon blir det förskola för barnen, dom känns pigga för det. Ja lite hosta och snor kvar, men ska man vänta ut det så kan det ju bli framåt sommaren om man har otur, hahaha! Vi får testa, funkar det inte så ringer dom ju så klart. Alltid svårt att veta hur dom orkar en dag på förskolan, det är ju stor skillnad på att vara hemma och där. Skepp å hoj!

// M


169

TACK OCH LOV att det är måndag i morgon!!!!!! Nu är jag såååå less på inne livet... Ungarna klättrar på väggarna, springer runt, hoppar på ALLT.. Ja inte att förglömma, HOSTAR I KAPP!!!! Nu tar jag en dusch och hoppas på att dom SOVER när jag är klar!!

 ♥♥♥

// M


168

Underbart väder ute :) Men det hostas och snoras fortfarande ( ja mitt enda samtalsämne hela helgen, haha ) så jag tror inte det är lönt att bege sig ut. Wilma får även missa bamsegympan, och kors i taket så accepterar hon det :)

Har ju nada att skriva om!!! Händer det verkligen så här lite i mitt liv, hahahaha!

Emilia har innebandymatch i dag, pratade med henne tidigare och hon var så lycklig att dom vann sin match i går. Duktigt gjort! Hon har verkligen blivit en bra innebandytjej, kämpar på bra! Det är så kul att se henne spela, synd att jag missar matchen idag... Men pappa får se denna match :)

Nu ska jag leta nått som Wilma gömt :)

// M


167

Fått mig en sväng utanför lägenheten:) Åkte med E & P till staden en sväng, blev ÖB, Rusta, Jysk och Ica Maxi. Lite shopping gör en alltid glad konstigt nog, egentligen bara tråkiga saker som man behöver till vardagen. Men allt sånt är ju mycke billigare där :)

Snart blir det körslaget och en massa vindruvor :)

// M

166

Lördag i dag,snön fortsätter trilla ner.. Sugen på att gå ut men i går när vi tog en lite prommis till statoil så hostade båda som bara den...  I dag är det kalas för F som fyllt 11 år, men det är nog bara att hålla sig hemma så dom inte smittar ner andra barn.. Har Johan vaknat innan så jag jag fara en sväng själv och gratta henne, annars måste vi ta det en annan dag... TYPISKT!!

Gud vad jag längtar efter sommaren, den känns sååå långt borta när det bara snöar och snöar... Snart bara 2 månader tills vi åker till varma Spanien :) :) Hoppas på att tiden går fort som bara den.

// M


165

Snorandet och hostandet fortsätter... Vid midnatt tempade jag Wilma och då hade hon 39,4 i feber och snurrade mest runt när hon sov.. Gav mer alvedon och sen sov hon bra resten av natten. Så i dag är det bättre igen, men skulle tro att när kvällen närmar sig så stiger tempen igen... Pratade med förskolan och dom hade nog magsjuka där men jag tror fortfarande inte att hon har magsjuka så det känns bra :)

Nä nu måste jag fara å handla lite, det ekar så tomt i kylen..

// M

164

Inget mer har hänt på kräk fronten :) Det tackar jag för!! Så vi säger att det var av febern och inte kräksjuka :) Hon har då ätit och studsat runt hela eftermiddagen och kvällen. Dock väldigt snorig och hostig, det är även Rasmus så det är blir lugna puckar i morgon. Det enda vi behöver göra är HANDLA, det är EKO i alla skåp...

// M

163

Första kräkning avklarad...

Hoppas det är pga av febern. Jag vet att hon ALLTID kräks när hon har feber men magsjuketankarna kommer ju så klart på en gång...HUVVA!!!

// M


162

Hemma med barnen, skulle jobbat till 17.00 men efter lite tjat att Wilma skulle kliva upp i morse så upptäckte jag att lillgumman var febrig. Jag for och lämnade Rasmus och for sen och jobbade till 12.00, hem så Johan fick gå och lägga sig. Han har jobbat i natt och har 3 nätter kvar, så han behöver sooova. Hoppas hon blir bättre så inte bara blir sjukstuga hela helgen.

Just nu så snöar det, å jag som trodde det började bli vår.. Ja man var väl kanske lite väl optimistisk, man vet ju att inte blir det någon vår uppe i norr i mars. Men när solen sken och det droppde från taket så hoppades man på VÅR!! Men snart borde den komma får vi hoppas iaf :)

// M

161



Älskar ♥

160

Jag gjorde det IGEN!!! Hur lyckas man?? Kan vara för att jag skriver i totalt mörker å inte ser vilka jäkla knappar jag trycker på... MORR!!!

Jobbat från 07.30-20.30, på slutet gjorde jag inte annat än skrattade för jag var sååå trött... Jag och B fick ett sånt där riktigt skattanfall när man bara inte kan sluta skratta, fast man inte ens tittar på varandra så skrattar man.. Ja vad gör man?? Det går bara inte att sluta, hahaha!

Barnen sov när jag kom hem.. Såg dom bara en timme i morse, och imorrn jobbar jag till 17.00 igen. Så nu längtar jag verkligen till helgen så vi kan mysa en massa. ♥♥♥

// M


159

Varit ute på långpromenad med fiiina T ♥ , alltid lika mys att vara med dig vännen :) Jag kan säga att jag har redan ont i mina ben :S

Ja jag hade inte orken i går att återkomma till mitt LÅNGA inlägg som försvann... Det var mest om helgen som varit, vi gjorde inte speciellt mycke men en tur till bräntebacken med hela familjen stod på schemat. Åk i backen och grillning :) Emilia hade Felicia som sov över och vi såg Melodifestivalen, okej låt som vann :) Emilia och Felicia tyckte att snygg Erik skulle vinna, alla unga tjejers drömkille, hehehe :)

Rasmus magont var borta i morse, men jag hade han ändå på en madrass i tv rummet över natten. Bara för att vara på den säkra sidan, även hink redo. Dock klagade han nu när han la sig igen... vet inte om det bara var för att få sova i tv rummet igen... Skulle vara typiskt att det blir magsjuka nu när Johan ska ut å jobba i natt... Håller tummarna!!! Wilma hade världens näsblodsattack i natt, hon kom gråtandes och jag hörde bara nått om sängen.. RUSADE upp och trodde det var kräkattack ( alltid så tror jag ju att det är sånt på gång ) , men tur det bara var näsblod. Efter klädbyte och tvättning blev det våran säng och hon somnade om till slut. Hon blöder lite nu å då, undrar vad det kan bero på???

I morgon lååång dag på jobbet, slutar 17.00 och sen möte ett par timmar.... längtar till helgen!!!

// M


158

Allt jag skrev försvann så nu blev jag SUR!!!!!!!!!!!!! Orka skriva ALLT igen..  Kanske att jag återkommer....

// M


157

Halv trött i morse :S Tur man är duktig på att göra " läxan " till aktive, annars skulle man verkligen sitta där som ett fååån.. Satt dock och gäspade en hel del, inte pga ointresse utan jag var verkligen TRÖTT!

I dag har vi varit ute en lååång stund med Eva och pontus, barnen hade roligt :) Jag och Eva tog oss an garagetaket som var fullt i hängande snö och is. Så jag lär ha ont i armarna i morgon, hehe! Sen när vi kämpat på med det så säger grannen att det är INGEN fara, snön och isen kommer inte glida ner i huvet på nån. Den brukar bara smälta bort, fast jag tyckte att den glidit ner en bit och såg ut som att den snart var på väg ner.. Vi fick träning iaf :)

Längtar till sommaren, och framför allt tills vi åker till Spanien :) Tänk vad underbart att vara brun lagom tills sommaren börjar här hemma. Då när alla andra fortfarande är blekfisar, hehehe!

// M


156

Yttligare en underbar morgon med barnen, vi tog oss i väg UTAN bråk i dag åxå. Jag är så stolt över dom :)

Har suttit och läst en massa " aktive parenting" , har våran tredje träff i morgon med andra pedagoger. Det ska ju handla om jobbet men man kommer ju självklart in på en massa tankar om sina egna barn.. Man vet att man så ofta går helt fel väg.. Men ingen är väl perfekt.. men man önskade kanske att man var lite bättre hemma, lite mer perfekt med andra ord :) Man gör väl fel på jobbet åxå, men MER fel hemma.. Eller vad är rätt och fel, men jag vet att om man kanske hade handlat annorlunda många gånger så hade resultatet blivit helt annat.. Oftast hamnar man i tjat och gnat stadiet och man kommer i slutändan INGENSTANS!! Snarare två steg bakåt.. Jaja nog om det!

Emilia är äntligen hemma :) Det blev hopp i säng på en gång, eller kanske hopp UPP i säng :) Ja hon har en loftsäng som hon sover som en prinsessa i varje natt :)

Man kanske ska sova, jag som skulle ligga i sängen kl 22.00 men som vanligt, (precis som när jag gick i skolan) så satt jag med alla uppgifter sista kvällen... Att man ALDRIG lär sig....

♥ min älskade familj ♥

// M


 

 


155

Å vilken underbar morgon jag och barnen hade, vi hade sovmorgon och UTAN bråk kom vi i väg. Min söta prins sa till å med:
- Mamma, vi har inte bråkat nått på morgon så nu har vi gott om tid och så kommer du i tid till jobbet i dag :) Sååå söt!! Det var så skönt att lämna dom på förskolan när vi alla fått vara glada tillsammans på morgonen. Mina underbara barn.

Slutade sent idag så det blev en liten stund tillsammans efter jobbet innan det var läggdags, och J jobbar... Nu är det sista natten, sen är han ledig! Helgen tillsammans HELA familjen, för i morgon kommer Emilia. Väldigt saknad av oss alla. Dock har vi lite bilproblem så vi hade stora problem att hämta henne idag.. Men i morgon får vi ändå hem henne :) Tack snälla för hjälpen, det hjälpte oss massor denna gång!! Hoppas vi kan hjälpa en annan gång  :)


Vad ska man göra nu då? Skulle behöva tvätta men kl är ju alldeles för mycke för det... Skulle behöva laga en massa västar från jobbet men jag orkar inte det i kväll. Det finns så det räcker till barnen i morrn så jag gör det i helgen i stället :) Ta fram kläder till mig ska jag göra nu, det måste ligga klart annars står jag bara å stirrar in garderoben på morgon och hittar INGET att ha på mig.... Ha en bra kväll!! Öh, kl kanske är för mycke att säga kväll, ha en bra natt!!!

// M

154

Två dagar av den nya veckan avklarad :) Rätt lugnt på jobbet, en del barn har sportlov. Det hade jag gärna haft jag med mina barn.. eller INTE, just nu så är dom inte roliga att ha med att göra.. Dom tål inte varandra heller för den delen men ska ändå vara på samma plats HELA tiden... GE MIG STYRKA!!!!

Rasmus var i af med på krockoloppet i dag och han som INTE velat åka skidor ( så klart med mig i närheten så passar inget... ) hade pinnat på med ett leende på läpparna :) Så det var roligt, han var stolt! Har pussat på dom när dom somnat och hoppas på en bättre dag i morgon :) Vi har sovmorgon och kan ta det lungt i morgon, NICE!

Nu ska jag läsa min bok, sen soooova!

// M

153

SOL SOL SOL, det har varit en underbar dag med TOPPEN väder :) Efter lunch åkte vi till backen och hade en massa bus i snön. Rasmus åkte även skridskor en stund :)




Dock är våran kamera USEL så det funkar inte när man vill det :(
Nu blir det att laga middag!

// M


152

Så var helgen här igen :) Tiden går verkligen fort, så snart bär det i väg till soliga Spanien :) Inte ens 3 mån kvar är det nu, det kommer att bli så underbart, när sommaren börjar här så kommer vi hem :) Kan inte bli bättre!!

Har ingen plan för dagen, städa behöver jag då inte eftersom att jag gjorde det i går inför klädpartyt. Ibland är det skönt att det ska komma folk för då städar man :) Undrar vad man ska hitta på?? Förslag? Ska då klä mig nu iaf, hörs!

// M

151

I kväll har jag haft ME AND I party, kom var det inte så många som kunde komma, MEN vi hade super trevligt vi som var med :) Tack, Annelie, Tina, Linda,Tessan och Eva för att ni kom :) Även ett STORT tack till Helena, hon är en super säljare, sååå gullig tjej! Jag shoppade två plagg, passade på när jag fick lite rabatt :) :) Annars så kostar det ju en del så man kan ju inte handla så många saker...

fjärilsklänning

Blev den här till Wilma, sååå fiin!
( Bilden är från www.meandi.se )

 

monster

Och Rasmus får denna t-shirt, han kommer ÄLSKA den :)
( Bilden är från www.meandi.se )

Dom har sååå underbart fiina kläder, man vill ha ALLT till barnen :)

// M


150

NÅN har mixtrat med min väckar klocka :S Det insåg jag när jag var klar för att åka på jobbat, då insåg jag hatt kl bara var 05.30 och jag börjar 06.15 och ska ta bilen!!

// M


149

Så typiskt, jag känne mig snuvig... Skulle INTE vara okej att jag är sjuk på lördag för jag ser framemot att umgås med A & A :) Det ska bli sååååå trevligt! Så jag har INTE tid att bli sjuk!

På torsdag har jag ME & I party, sist gick det inte så bra att få i hop folk.. Har gått lite bättre denna gång, är rätt många som sagt kanske.. Fast det hade ju varit bättre om man visste att alla dessa kom :) Så OM nån är sugen av min lilla läsar skara så är ni välkommen på torsdag kl 18.30 till mig. Jag kan muta er med lite ost å kex kanske :) :)

// M

148

Tog oss upp i morse, men barnen var trötta... Dagen gick bra, avslutade arbetsdagen med utvecklingssamtal med chefen så nu är det gjort :)

Annars har resten av dagen blev det disk och tvätt... Nu sover alla barnen och Johan har farit på jobbet, själv ser jag på Familjen Annorlunda, rätt kul program tycker jag. Å jag som tycker jag har fullt upp med 3 st, hahahaha! Man kanske har det rätt lungt iaf :)

Nu blir det inge mer skrivande..... soffläge nästa!

// M

RSS 2.0