89

I går var vi ute hos svärmor i vännäsby, trevligt som vanligt! Hon hade köpt en bärbar dator som hon satt å fixade med när vi fick gårdagens bästa kommentar:
- He jett ju finnas en musplatt!!! ( Bonus svärfar han är cool, hahaha!! )

I kväll ska vi ut på Monica och Johans stuga och käka, det ska bli såå trevligt eftersom att vi pratat länge om att träffas över en middag. Å så får barnen leka, hoppas det slutar regna bara så dom kan vara ute för det är super fint ställe å leka på :)

Sen så är det kalas dags i dag för Rasmus idag, Liam fyller 5 år i dag. GRATTIS LIAM!!! Jag passat på att följa med så hinner jag och Sofia surra lite medans barnen kalasar :) Nu ska jag röja lite här hemma för i morgon är det ME & I party hos mig, fast det var inte lätt att få nån att komma... Har frågar hur många som helst och ingen kan.. Jo några trogna själar kommer, tack tack!!!

Ps. Eva har varit hur duktig som helst på att försöka ragga folk till klädpartyt, en GULD stjärna till henne!! Ds.

// M


88

Tog min en sväng på maxi med barnen, det är alltid ett äventyr. Denna gång var rätt smidig ändå, ingen behövde gå på toa när man är längst borta vid mjölken :) Men sen gjorde jag ett icke så smart drag att fara på stinas klädbutik, ville bara kolla vad dom hade på halva reapriset rean.. Kan säga att jag var rätt svettig när jag kom ut, men jag hann prova två par jeans ( med två barn i provhytten ) och fick med mig ett par byxor till Johan :)
Hejja mig själv!!!

Fick mig en uppläxning av Rasmus när jag tänkte slänga ut ett tuggummi genom bilfönstret, ops... Han drog hela köret med fåglar, mask och ihopklibbade näbbar. Gullunge, tur han håller ordning på mig. Alltså jag vet ju att man INTE ska slänga tuggummi i naturen och jag vet ju varför.. Det var bara enklast då när man satt i bilen...
Lovar ska aldrig göra så igen!!

// M


87

Jag har sovit som en stock i natt, det var länge sen. Har bara vaknat en gång, annars medans jag varit sjuk har jag vaknat HELA tiden. I dag känns det ännu bättre, fortfarande smorig och hostig men jag börjar få tillbak energin iaf :)

Skönt med lön i dag eftersom nån snott alla våra pengar från Johans konto.. Man trodde inte sånt skulle drabba en själv men det gjorde det :( Så idag blir det storhandling skulle jag tro, eller det får kanske Johan göra.

På söndag ska jag stå på loppis med Eva, skönt att bli av med lite saker ( om man nu blir det ) som bara tar plats.

86

Men varför ska alltid alla program DRA ut på allt så länge ( Ja jag vet, för att det ska bli fler program.. ) Men jag ville verkligen veta i dag om hon skulle gifta sig med Jason eller Jessie!!!!!!!! Ja jag gillar "The Bachelorette"!! Så mamma, du får åxå vänta en vecka så kanske vi får veta då :) :) :) Fast jag läste nu i tidningen att det är TRE avsnitt kvar, ja den som väntar på nått gott!

// M


85

ååå äntligen så börjar det kännas bättre :) :) Bättre i tanden och käken men fortfarande en massa hosta och snor... Rasmus är hemma med mig idag för han ville inte på förskolan när han insåg att jag är hemma. Wilma var peppad så hon fick fara en lietn stund. Då får Johan sova som har jobbat och jag kan vila mig lite iaf, Rasmus klarar sig som rätt bra själv :)

URK, det går redan magsjuka på barnens avd... Rasmus lär ju få det som var där i går.. Kunde ju haft wilma hemma idag men dom blev nog smittat i går redan eftersom att det skedde där så bacillerna flög nog runt som attan i går.. Hoppas ändå att dom klarar sig :) Känns som tidigt på terminen med magsjuka, den brukar komma senare på hösten.. Sen så kommer väl den där influensan snart åxå, som inte alls är så farlig som dom skrivit. Fattar inte varför dom ska skrämma upp en så mycke.. Man läser  i tidiningen att en massa folk tex kommer bli förlamade av vaccinet, men det är inte fler än vanligt egentligen, utan siffrorna dom skriver ut är ju om HELA sveriges befolkning skulle vaccinera sig. Jag orkar inte oroa mig över det där egetligen. Man får se vad som händer.

Nu ska jag dricka kaffe, har knappt druckit kaffe när jag varit sjuk.. Det har inte smakat bra alls, så idag tror jag att det kommer smaka bättre :)

// M

84

Hemma i dag åxå, tanden och käken har värkt hela natten... Så nu har jag varit till vårdcentralen och träffat en läkare, fick pencillin för sänkan var hög så det var tur det. Så nu kommer det gå över, sååå skönt!!!!

Jätte fint väder ute är det idag, barnen fick gå på förskolan i dag åxå. Det är rätt skönt att få vila sig när man är sjuk. Dom klarar sig i å för sig rätt bra själv men det är ju alltid nått man ska göra i iaf..torka rumpor, laga mat osv..

Nu ska jag lägga mig i soffan å se tv.

// M

83

Hemma i dag från jobbet.. Har haft så ont i bihålerna och ner i tand i natt så jag sov inte nå vidare.. kollade med vårdcentralen och var det lika illa i morgon så skulle jag komma dit och få pencillin. Då kanske man blir frisk iaf :) :)

Johan är på fotbollsmatch med Emilia.. Jag är inte direkt den aktiva mamman i kväll.. dom tjatar om allt å jag orkar inget göra.. stackare...jaja, så är det ibland. Dom får bara lov att roa sig själv i kväll, så är det!

// M

82

I dag var den jobbiga HEJDÅDAGEN :S Barnen värkade då helt som vanligt, som när dom säger hejdå till farmor när hon ska hem till vännäsby. Men barn är ju sådär, dom kan komma på det om nån dag. Helst Rasmus kan bli så. Värre var det med mig, klarade knappt av att titta på min pappa på hela morgonen för jag fick gråten i halsen HELA tiden.. Å jag vet att han brukar bli så ledsen när dom åker... jag grät en massa å det visste jag så Johan fick köra dom till flyget. Vårat hejdå går alltid fort, bäst för alla tror jag. Saknar dom i massor redan!

♥ Tack mamma och pappa, vi hade mysiga veckor tillsammans. Hoppas på att det inte blir allför länge tills vi ses igen. ♥

Denna sjuka värkar vara envis... fortfarande snuvig, börjar känna av bihålerna lite grann.. Är som små less på att vara halvkrasslig. Kan man inte blir ordentligt sjuk ett par dar å sen frisk i stället för att vara hängig i över en vecka.. bläää...

// M

81

Känner mig fortfarande inte riktigt pigg... bläää... har inte så mycke ont i halsen men snorig är jag... Har inte gjort så många knop de senaste dagarna, jag har inte orkat göra så mycke...

I morgon åker mor å far hem, såååå tråkigt... Rasmus kommer gråta floder med mig... å det är sååå jobbbigt när ens barn gråter.. När vi åkte från Spanien förra året i mars så grät han en massa på flygplatsen så jag visste inte riktigt hur jag skulle hantera det :S hade ju lilltjoppan med å så var jag ledsen själv åxå :S Hoppas på att det går bra.. men jag vet att jag kommer gråta så det brukar gå snabbt när jag säger hejdå..

Nu ska jag dricka lite vin så återkommer jag i morgon!!

// M


80

Varit på möte på jobbet, gick bara bra. Fast jag kände att det onda i halsen kom krypandes :S Har ont igen men inte alls som i går kväll så jag BER att det är borta i morgon. Är det värre så är det bara å bita i hop å jobba, ALLT går bara man vill!!!

Nu blir det att krypa ner i sängen..

// M

79

ops vad länge sen jag skrev här :S


Började jobba förra veckan, hade världens ångest men det gick ju bra som det alltid gör efter semestern :) Har väl inte pysslat med så hemskt mycke de här veckorna. Mamma och pappa är fortfarande kvar, det är trevligt. Barnen är glada å nöjda :) Dom älskar att vara med mommo å moffa ♥

I går var det MIN dag. Blev ett år äldre så nu är man 32 år, huvva så tiden går fort. Mådde inte så bra kan jag säga, hade redan känt det nån dag att jag höll på att bli sjuk. På efermiddagen på jobbet kände jag febern komma krypande och halsen gjorde sååå ont. Slutade 16, då var det bara att fara hem och bita i hop å invänta alla gäster. när de sista gästerna kom kände jag frossan börja komma och jag kunde knappt svälja men det gick det åxå. Fick en massa bra presenter, TACK alla som kom å firade mig :) Hoppas jag såg piggare ut än jag kände mig iaf :) När alla farit fick jag super duper brustablett av mamma som hon köpt i spanien, och hör å häpnad så var jag typ frisk när jag vaknade i morse HELT OTROLIGT vilken medicin!!

Så i kväll kan jag fara på mötet på jobbet och även jobba i morrn, det känns bra :) Hade inte nån lust att vara sjuk i flera dagar nu när mamma å pappa fortfarande är kvar. För till helgen hade jag å Johan tänkt hitta på nått utan barn å det vill jag inte missa :) :)

Nu ska jag slappa lite så kanske den lilla snuvan som jag har kvar försvinner den åxå!!
// M


78

I dag är det en STORA dagen för  ♥ M och T ♥ , dom kommer vara såå fina! Kl 16.00 ska vi vara i kyrkan så vi hinner vara ute i solen i dag åxå :)

I går åkte jag, Wilma, Eva och Pontus till Nyvik, det var verkligen länge sen man var på stranden. Pontus badade som aldrig förr, han var mest i vattnet hela tiden han :) Wilma fick problem för hon fick sig ett plåster och då gick det så klart inte att bada.. jaja, det gick det åxå...

Ska göra frukost nu så vi hinner med lite badning idag åxå!!

// M

77

I dag är jag piggare än i går. Det var en lång resa hem med bilen, men det gick hur bra som helst. Rasmus åkte färja med mormor och vi andra åkte bil runt. Här kommer lite bilder från resan, kameran håller på att dö så en massa bilder var grumliga och ibland funkade inte ens kameran när man verkligen ville ta en bild.. 



Rasmus älskar broccoli :)



Wilma gungar i parken bakom huset.



Lite yr av allt snurrande..



På väg ut till skäret, underbar stuga där ute :)



Lite blåsigt i ögonen.



Rasmus och pappa åker stocken på Wasalandia :)



Wilma åker kaffekopparna.



Den här stora bollen var rolig att hoppa på :)



♥ syskonåk ♥



Ett sista kort innan vi åkte från Wasalandia.



Ute på min mammas kusins stuga. Super mysigt ställe, en egen sand hög fick dom att leka i :)



Potatis behövde vi till maten, livet på landet passar mina små sötisar :)

Vi har haft en toppen vecka. Önskade bara att jag hade flera veckor kvar av semestern, den går alltid såå fort... Känner mig inte alls peppad att börja jobba, huvva..... men det brukar lösa sig det med :)

I morgon är den STORA dagen för T & M, det ska bli skoj med bröllop :) :)

// M

76

Hemma igen :)
Hade inte tillgång till dator i Finland, har haft det toppen men är rätt trött eftersom att vi åkt bil hela natten :S
Återkommer senare..
// M


RSS 2.0