Ja se det snöar!!!

Jisses vilket busväder det blev idag. Varit ute hela förmiddagen med barnen på jobbet, huvva vad det blåste ALLA frös :S
Fast det är ju kul med snö, men den lär ju inte stanna skulle jag tro (Hoppas).
Rasmus och wilma är med johan å jobbar, får åka den STORA röda bilen, det gillar dom :) Sen skulle Rasmus få vara hos sin kompis Liam å leka, medans johan skulle jobba lite mera :) Dom leker alltid så fint tillsamman:)
Nu måste jag jobba lite!
// M

Nu sover barnen...

Så nu hinner jag kanske sätta mig in detta med bloggandet :) Lär väl ta ett tag innan jag förstår mig på alla finesser å hur man lägger in kort mm. Men det får väl ta den tid det tar, hehe. Huvudsaken är att jag än så länge får hit det jag skriver iaf :)
Ringde mamma å berätta om bloggen så hon rusade i väg å skulle kolla på en gång, Hej mammsen och pappsen!!!

Jobbat idag efter 6 dagar ledigt, det var lungt på jobbet 10 barn bara. Så det var en bra start efter man varit ledig :)
Å till råga på allt så slutade jag tidigt, 13.00. Tidiga turen är helt klart bäst, har man en massa timmar hemma med barnen.
Snart ett ju jul så jag frågade wilma idag vad hon önskar sig av tomten.
- Vänta Wilma tänka, tänk tänk tänk! ( sett för mycke på nalle puh tror jag ). Men hon kom inte på något som hon önskar sig.
Frågar man Rasmus vad han önskar sig så drar han fram leksakskatalogen å pekar på stort sett allt i hela katalogen :S Tur vi bestämt att dra ner på det där med julklappar ( började redan förra året ), det blir ju hysteriskt mycke :S Näe i år blir det begränsat med klappar :)
Nu blir tv-soffan med gubben :)
// M

Så nu har man en blogg :)

Min underbart BÄSTA T har fixat denna blogg till mig eftersom att jag å datorer inte direkt är BÄSTA vänner :S
Så ett STORT tack gumman!!!!!!

Har mina underbara föräldrar låååångt borta i spanien å tänkte att de här kunde vara ett bra sätt för dom att följa våran vardag här uppe i norr :) Framför allt det som händer  kring våra busungar :) Å självklart för alla andra nära och kära eller den som vill :)

Maria e jag å jag bor med min underbara familj i ett hus i holmsund ( nära havet som dom säger :P )

Familjen består av :
Mamma Maria
Pappa Johan
Min bonus Emilia 9år
Min  Rasmus 4 1/2 år
Min  Wilma 2 1/2 år
Våran fågel Anders
Det är min familj :D

Nu ska barnen i säng, har varit på kalas å firat grannes son som fyller två år i dag, GRATTIS Theo 2 år!!
Så jag får återkomma!
// M

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0