124

ca 3 timmar kvar av detta år, nästa år kommer att bli ännu bättre :) Så säger man i å för sig ALLTID, men vårat liv har som blivit så mycke bättre sen vi sålde huset så jag njuter verkligen :) Kan bara bli ÄNNU bättre!!!!

Hoppas alla har en trevlig kväll, det har jag iaf. J jobbar dock så det är tomt utan honom men men vad gör man.... Ses nästa år!!!
kram på er!!!

// M

123

Japp var det sista dagen på 2009 :) Känns knepigt med det nya året, har varit 0 före så länge när man skriver datum så nu blir det svååååårt... Kommer skriva fel HELA tiden... Och inte har jag köpt nån ny kalender heller, vill ju ha en sån med många rader för hela familjen. Måste i väg och spana efter en sån snarast!!!

I går var en pissdag, barnen var såååå påfrestande HELA dagen.. huvva... Hoppas på en bättre dag i dag, fast i dag e jag ju DÖÖÖÖ trött eftersom att jag å min vän E hade stora projekt sent i går kväll, hahahaha. Den var nog nästan 01.00 innan jag somnade... Bara och krypa i säng direkt efter tolvslaget tror jag så man orkar i morgon åxå :)
Men nu blev hela texten så här, å inte får jag bort det heller, TYPISKT... jaja, nu ska jag dricka kaffe å fundera på om hon där uppe vaknat eller om hon har sovmorgon i dag???

// M

122

Våran skärm har lagt av, tror hela skiten är på väg att dö ut... Skiiit... hur ska vi ha råd att köpa ännu en till dator :S Vi kan ju alltid tvärlåna Emilias dator till räkningar och sånt men det går ju inte i längden... det är ju HENNES dator...

Så inga kort blir det på ett tag då...fast kameran e på väg och du ut åxå ju.. gud vad jag klagar.. jaja, inte livsviktigt med kamera, eller JO det känns ändå viktigt!! Hoppas på en miljonvinst snart så löser det sig JU :)

I dag är det kallare än i går men jag tror vi ska bege oss ut en sväng i af.. måste till affärn och bilen ( jag yttligare än sak som håller på att dö ut, hahaha ) tror jag vi ska låta vara när det är så här kallt...  Nä men det är ju nära till affären så gå funkar utmärkt :)

// M

121

Ännu en ledig dag, jag njuter av julledigheten :) Jobbar inte förrens nästa måndag och tisdag, sen ledig igen onsdag-söndag. Så skönt med en massa ledigt!!!

Idag snöar det inte, men det är kallt.. Fast bara minus 13, det skulle visst bli upp emot minus 35 läste jag, JISES!!! Då håller jag mig inne iaf, det är för kallt för mig.. Lovar det kommer vara så kallt på självaste nyårsafton när man ska ut vid tolv...burrr....

Nu ska jag fixa lite hemma!

// M

120

Det slutar aldrig att snöa, det kommer bara mer och mer :) Men det är myyyys, och jag slipper skotta!!! Det är bara så underbart att slippa det, helst när det snöar dygnet runt :)

I dag har vi tagit det lungt, varit ute och busat i snön med E och lilleman. Det var underbart ute fast det snöade en massa :)


 

Behöver verkligen en ny kamera, den tar usla bilder den vi har.. Men just nu har vi inte råd med det efter alla julklappar.. Den tar ju kort än så länge så jag hoppas den håller tills vi kan köpa en ny :)

// M


119

Så  var julen över och det är en helt vanlig söndag idag, rätt skönt det åxå :) Nu väntar vi med spänning på det nya året!

På juldagen var vi ut till min fster och hennes man, där åt vi en massa GOD mat. Det finns alltid en massa nyheter att smaka, detta år smakade jag för första gången på älghjärta ( har funnits tidigare ) det var faktiskt gott :) Men grisfötterna såg inte trevliga ut så dom hoppade jag över...

Lite bilder!

I väntan på maten.

Mums, Mums!!



Bus Wilma bakom granen :)

Pokemon korten är alltid med :)

I dag hoppas jag på en tur till staden, måste köpa ett paket för Rasmus ska på kalas till veckan hos en kompis. Tack å hej för denna gång!!

// M


118

Jätte länge sen jag skrev... Har varit flytt till fyran, internet har legat nere för bredbandsbolaget är ju inte det SNABBASTE :S I slutändan var det FELKOPPLAT, alltså hallå.. Hur kan det i 3 veckor var felkopplat och inte nån ser det?? Men sista killen vi pratade med såg ju det och fixade det på TVÅ minuter :) Jaja, det funkar ju iaf så det är väl huvudsaken, vi skulle få snabbare uppkoppling iaf för han sa att J var så trevlig :)
Julen har varit toppen, det enda som saknades var att svärmor som ligger på sjukhuset..

Här kommer lite bilder från våran jul :)

Dax för paketöppning på morgon :) Lite trötta barn..



Fort ska det gå!!!!



Wilma nöjd över sin häst och Rasmus för sitt BUZZ :)

Julfrukost, MUMS!!

Alltid ett kort vid granen när man klätt sig fint :)



Vi hälsar på farmor på sjukhuset, hon fick en jätte fin fotobok av barnen.



Mera julklappar hemma hos kusinerna.

Emilia öppnar paket, än vet hon inte vad som väntar :) :)

Här får hon sin dator :) Fast det var bara en bild som hon slängde i väg för hon trodde vi skojade med henne, hahaha :) Jätte kul pappa.. sa hon bara först. Sen var hon VÄLDIGT nöjd!!



Wilma med sina öppnade klappar.



Dags för julmat :) Faster Sofia, Rasmus och Emilia är redo!!!

En toppen jul har vi haft, med en massa paket och god mat :)

// M


RSS 2.0