41

I dag fyller  Rasmus 5 år!!
Grattis min prins!!!



Paket öppning på morgon!



Mera paket!




nöjd över den gröna bilen han önskade sig :)




Windstopper från mormor och morfar :)




Tröja av Emilia och Wilma :)




Från kalaset, Hugo hjälper till :)




Bäst att ta i för kung å foster land :)

40

Hämtat nyckeln idag :)
Ser bara fint ut, dock insåg jag idag att det är jävligt jobbigt att bära allt två våningar upp... For dit en sväng med 8 banankartonger å jag var JÄTTE svettig efter jag burit upp dom.. Snacka om att ha noll muskler och noll kondition...
Jaja, jag får väl trippa upp med några blommor eller nått när vi ska bära på riktigt, hehehe :)

I morgon fyller prinsen 5 år!!!
// M

39

I morgon får vi nyckeln till lägenheten :) Jag som just andats ut efter alla förberedelser inför sofis möhippa.. nu är det bara att börja stressa igen :S
Möhippan var KANON, allt blev lyckat å framför allt så var sofia såååå nöjd. Vi har ju jobbat en del med den, eller Rita har nog jobbat på mest, TACK RITA!!! Jag har ju haft flytten åxå men jag har gjort mitt bästa :)
Alla kom då fram till att dom INTE ville sitta nära mig på bröllopet för jag är så bölig, hahahaha. jag är ju så känslig så jag hann med en del tårar under dagen och kvällen. Å när jag började gråta så hakade fler på :S Så jag får nog sitta där uppe på balkongen i kyrkan, hehehehe.
Kalaset i söndags var svettigt eftersom att johan bokat tennis mitt i kalaset så jag blev som själv med fika, paket och fiskdamm... så jag var då helt slut när alla for hem.. Men barnen var nöjda, Rasmus blev firad av alla åxå, men vi firar han så klart på torsdag när det är hans dag på riktigt, så då återkommer jag med foton på han så klart :) Han ville ju inte vara med på ett endaste kort.. tror jag fick två på han i söndags... boring...
Men dom fick massor med fina paket av alla, TUSEN TACK!!
// M

38

Lite wilma 3 år bilder


Trött å lite putt när vi sjöng för henne.



Sen blev vi lite gladare när man kom på att man fick öppna paket :)



Baka tårta!



Moffa sjunger " ja må hon leva "



Mera paket!



Blåsa ut 3 års ljuset :)

37

I dag fyller Wilma 3 år!!
Grattis min prinsessa!!
// M

36

Så var det PÅSK :)
Jag har just avslutat mitt arbete med att hjälpa påskharen med påskäggen :) Känner mig duktig i år, har till å med gjort en liten skattjakt. Det var inte likt mig, brukar ta den lätta vägen å bara lägga äggen under barnens sängar. Men i år det blev det skriva och rita lappar. Å så jag som är sämst på att rita :S Men till Rasmus och Wilma som inte kan läsa har jag ritat bilder på vart dom ska leta nästa lapp. Få se i morgon om dom ser vad " påskharen " ritat. Hahahahaha!!

Rasmus hade en fundering innan han skulle lägga sig.
- Alltså mamma, hur kommer påskharen in i vårat hus??
- jadu..... ( tänk tänk tänk)
- Mamma, jag tror han tar bakvägen, genom balkongdörren!
Tur han var snabb med sin egen lösning, jag var som inte beredd på den frågan :S
Emilia hon tisslar å tasslar med mig om påskharen, tror hon tycker det är kul att hon vet att det inte är påskharen utan jag :)  Hon e stor ( jises hon fyller 10 år!!! ), hon gillar å vara med å fixa när det gäller dom små :)

Vi har varit en sväng till svärmor idag å svullat en massa skräpmat :S Det var våran påskmat, hahahaha :)
Gott var det!!!
Farfar ville rå om Emilia så dom har varit på travet HELA dagen, hon hade ingen lust i morse. Men var jätte nöjd när hon kom hem, fast det visste jag att hon skulle ha skoj :)
Wilma har blivit världens tjurigaste unge :S Hon brås väl på mamma :S Hon gormar om ALLT... blir snart gråhårig :S Tur hon är VÄRLDENS gulligaste där i mellan så man får lite ny energi :D
// M

35

ÄNTLIGEN LEDIG!!!!!!!!
Det ska bli underbart att vara ledig i 5 dagar, sen jobba två å ledig 4 igen :) :) Säger bara: Det behövs!!!

Idag blev det sent, har just fått i säng ungarna. Har varit på kalas, David fyller år i dag GRATTIS!!

Rasmus har tappat sin andra tand, å en till är lös.. Han kommer ju vara tandlös LÄNGE för det kommer ju inte upp några nya heller :S Han är som gullig med gluggarna :) Fast dom nya som kommer brukar se så gigantiska ut, det är som att man bara ser tänder i hela ansiktet, hahahaha. Å han som är som liten hela han dessutom, så det kommer se kul ut!

Har äntligen vågat ta bort nattblöjan på Wilma, hon har varit torr i tre månader på natten men jag har som inte vågat... Det blir som blött om olyckan skulle vara framme. Tror man kan ta bort Rasmus åxå, men har är inte riktigt att lita på än.. Han tycker dock att det är lite pinsamt att lillasyster är torr före :S jaja..

Min hjärna är full av allt som ska göras... Har packat ett par lådor idag, så det blev lite mindre saker i skåpen i köket iaf :) Men jag fattar inte varför man har så mycke grejer egentligen. Men det mesta behöver man ibland så man kan ju inte slänga bort för mycke saker heller... Packa ner är ju lugnt, men sen ska allt upp åxå, huvva...

Våran Anders är borta... han flög ut i lördags när barnen kom hem :S Jag glömde bort att han var ute ur buren så när jag öppnade dörren så flög han ut i 190 :S Så det var ju sorg här då... till å med jag saknar lilla fågeln fast jag inte var bästa vän med den...
Men det finns redan planer för en ny, nån sak som kan snacka en massa å kostar typ FLERA tusen... Men men det är väl bara å hänga med på planera.. var ju jag som var orsaken till att Anders är borta..

Nu blir det TV!
Hare bra!
// M

34

I går hade jag en mycket bra dag :)
Först åkte jag till vännäsby å lämnade mina änglar hos svärmor. Dom skulle få tillbringa natten där för vi skulle på 30årsfest på kvällen :)
Sen åkte jag till sjukhuset å hälsade på E , hon såg sååå pigg ut. Å det var verkligen underbart att träffa henne igen efter denna stora operation som hon gjort. Även om det är en lång väg till att bli frisk så är det värsta gjort nu :)
Kan säga att det var inte lätt att hitta till henne, jag virrade bort i korridorer och bland alla hissar :S Men efter 15 min yrande så kom jag fram alldeles svettig, hahahahaha :)

Sen blev det att stressa gärnet hem så jag skulle hinna duscha innan vi skulle till Tessan som fyllde 30 år i går!!!
Det blev en mycket trevlig kväll där, med en massa singstar å VIN :)
Svärfar hämtade oss kl tolv så man kom sig hem från skogen :)

En mycket lyckad dag i går!!!

Nu gör vi inte så mycke, knoddarna har kommit hem å är på strålande humör! Hann börja sakna dom jätte mycke fast dom bara var borta ett dygn :S Skönt att ha dom hemma igen :) Nu ska jag leka lite!
// M


33

Jag har väntat hela dagen på samtalet från P.
Har säkert kollat om mobilen verkligen fungerar som det ska 100 gånger.
Vid fem så ringde han äntligen, allt hade gått bra :) Nu vill jag bara träffa E å ge henne en STOOOR kram.
Du e stark!!!
Hade deras guldklimp här i eftermiddag, han åt en massa mat å var hur nöjd som helst. Vid halv sju åkte vi hem å såg barntv, badade och åt välling. Kl 20.00 piip så la jag han, där låg han som ett litet ljus :) Han funderade nog på varför jag var där egentligen.. lillvännen...
Nu ska jag lägga mig med Wilma, hon ligger i min säng just nu. Hon har sovit oroligt i flera dagar, bara gormar runt i sin säng å gråter.. Just nu är hon nöjd iaf :)
Fast mig gör det inget, jag AVSKYR att sova själv.. Å så lyckas jag alltid se " Efterlyst " när johan  ska jobba å sen ligger jag å är livrädd för en massa saker :S Så jag känner mig mycke tryggare när nån av barnen sover med mig :)
Kram på er alla!!
// M


RSS 2.0