17

Lördag idag och vi hade bestämt oss för att åka ut till svärmor när Johan sovit klart.
Men innan lunch så blev Wilma gnällig och klagade på magen och ville gå och sova.. skumt tyckte jag. Försökte skoja med henne, för ibland brukar hon lägga sig i sängen och låtsas sova. Men det gick inte att få henne glad utan hon somnade :S
Jag kände på henne efter en stund och då var hon varm. Så det vara bara att åka in på apoteket på strömpilen för vi hade ju SÅKLART slut på alvedon...
Två timmar sov hon, fick alvedon å den var hon pigg å måttlig ARG på mig för två saker.

1. Hon ville ha korven som jag stekt till henne till lunch som inte fanns kvar för hon sov då ( hennes pappa åt den ).
2. Hon skulle minnsan åka till " TAUO " ( farmor ), för det hade jag lovat.

Hon fick två kalla grillkorvar till kvällsfika.

Farmor får vi åka till på måndag, ja hon gick med på det till slut.

Rasmus har spelat tvspel HELA dagen... ja jag vet att vi skulle gått ut eller nått... det bara blev så tyvärr :S
Han har varit nöjd hela dagen iaf hahahaha :)

Mina tankar har varit mycke hos E hela denna dag åxå, men det  känns lite bättre.. Även om det känns overkligt fortfarande..

// M

16

Tur man fick lite glädjande besked idag :)
Så glad för eran skull T och M, nu attans få det gå vägen alltså :) Det gör det denna gång!!!!!!!!!

Dagen har varit mys, varit med barnen hela dagen. Åkt in till stan å shoppat lite. Windstoppers från mormor och morfar som dom ska få när dom fyller år, fick lov att prova dom så jag sa att dom var presenter till jonna och nellie, hehehehe :) Men dom var grymt fina iaf :)

Nu är det middagsdags!
// M

15

Dagen flöt på.. men mina tankar har mest varit hos E med familj... gråtit en antal gånger idag.. varje gång jag pratat med någon om det...
Tillbringade kvällen där, vi pratade massor. Kan nog inte riktigt förstå ännu iaf... känns inte som att detta händer just nu. Att det är en dröm. Hoppas att jag snart ska vakna å allt är som vanligt, att E är fullt frisk... Jag fortsätter att vänta på att vakna men jag vaknar aldrig upp ur drömmen.. Det händer HÄR och NU..

I morgon ska jag bara mysa med barnen, har tagit semester på måndag så vi får en LÅNG helg tillsammans :) Känns som att jag knappt träffat dom i veckan, dom behöver mig just nu det märks. Och dom behöver en glad utvilad mamma :)
Hoppas på en mys helg med skratt.
// M

14

Min älskade vän, mitt hjärta gråter..
Det gör så fruktansvärt ont i mig...
Jag kommer finnas vid din sida HELA vägen.
Jag sviker dig aldrig!!!!!
// M

13

Helgen gick för fort som vanligt... skulle behöva vara ledig ett par veckor å vila upp mig eller nått....
Men vi hade bara en lugn helg, varit mest inne å hemma å bara slappat :) Kan vara skönt det åxå ibland..

I går bytte vi äntligen ut wilmas spjälsäng mot en vanlig säng, hon blir ju snart 3 år så det var dags att byta :)
Fast vi har då inte haft nån brådska med det för hon har sovit sååå bra där, å hon har då inte ens tagit sig ur ens. Sitter bara på morgon och ropar: UPP MIG MAMMA!!! hahahaha :)
I går låg hon som ett ljus tills hon somna, å det första hon ropa i morse: UPP MIG MAMMA JAG BEHÖVER KISSA!! Hon kom som inte på att hon bara kunde kliva ur den själv.
Vi tänkte att det här är ju lugnt hon kommer ligga där precis som i spjälsängen MEN ack så fel vi hade. I kväll har hon sprungit upp å ner ur sängen... Jaja, hon kommer nog till ro förr eller senare. Hon somnade till slut i af :)

Jag är trött efter denna dag... jobbade till 18..å barnen var som dom brukar vara på måndagar, rätt uppe i varv.. å i veckan blir det en massa vikarier åxå.. Men det blir nog bra skulle jag tro :)
Lev å må!
// M

12

Uj vad dåligt det går med mitt bloggande nu igen... SKÄRPNING MARIA!!!
Nu var denna vecka gjord... dock vart den inte så lång för jag var sjuk mån-tis men det var mycke å stå i iaf... En massa vikarier en massa folk borta å en massa OROLIGA barn.... Men det blir ju så när inte allt är som vanligt... Å det finns en MASSA jag skulle vilja vräka ur mig här egentligen MEN man vet inte vilka som läser så det vore HÖGST olämpligt....
Men det jag kan säga är att jag åxå är en människa som inte orkar HUR mycke som helst, ingen robot som aldrig får slut på energi...
Lite hjälp från omvärlden skulle ju hjälpa väldigt mycke... då menar jag inte mina nära å kära så klart :) För från er får jag MASSOR!!!
Tack T för att du stannade en extra stund idag :) Glömde säga det gumman :S
YOU ARE MY SUNSHINE (L)

// M

11

ja då var det söndag igen... Vad ska man hitta på att göra idag då..
Tror vi kanske åker ut till Tessan å Peder, wilma behöver få sitt håt klippt å det var längesen vi var ut till dom ..
Emilia ska först på innebandy kl 10.00.
Inte alls lika underbart väder i dag som i går :(  Näe jag måste duscha nu.
// M

10

I dag är det ALLA HJÄRTANS DAG, händer inte nått seciellt för det. Jag tycker mest att allt är så hysteriskt kring det.
Så vi har bara en vanlig dag vi :)
I dag har det varit KANON väder, minus 7 grader och strålande sol. Barnen ville lördagsgodis så vi tog en promenad ner till konsum. Då säjer johan att det kasadagen idag :( Det hade ju jag velat fara på, det var ju verkligen väder för att vara nere på isen å se skotrar å grilla korv :) Jaja.. Jag överlever!
Snart ska jag gå över till grannen å dricka lite viiin, mums :) Sen blir det väl lite singstar åxå :P Det hör som ihop med att vara med Helena :)
Nu ska jag byta om :)
Ha en trevlig kväll!
// M

9

I dag har vi skrivit på papper :)
// M

8

Har varit hos tandläkaren, gillar det inte direkt så jag var nervös... Men det gick bra, men attans vad det kostar 600 spänn för typ 10 minuter i stolen.. jaja... bra att kolla tänderna iaf :) Hade då inga hål som tur var, hon sa att snusare har mindre hål för dom små äter mindre :)
Nu ska jag skala frukt till barnen :)
// M

7

Så var denna helg slut :)
Men den avslutades bra med ett Me and I kädparty hemma hos mig. Tack Tessan, Kicki, Karro och Helle för att ni kom :)
Helle du är shopping galen, hehehe!
Jag fick mig då 250 kr i rabatt så min beställning så det blev inte alls dyrt :)
Ja i morgon är det måndag igen... Har inte löst hur jag ska göra på Tisdag när vi ska skriva papper så det får bli semester HELA dagen fast jag egentligen bara behöver sluta en timme tidigare.. Men vad gör man om ingen annan kan stänga :( Nu blir det en massa film och GODIS!!!
// M

6

Istiden fortsätter, höll på att dö när jag var ute å skottade.... gud vad jag längtar tills jag bor i min lägenhet :) Ja vi måste ju få tag i en nu snarast åxå...
Alltså det kanske inte har varit så kallt, kom ju på nu när jag jobbade på fritids för MÅNGA år sen å det var mellan 27-32 minus en hel vecka :S Det kan man kalla kallt :S Å det var inte kul att vara inne en hel vecka med en bunt fritidsungar.
Men vi har iaf varit inne hela dagen för jag vet att så fort dom kommer ut å det är så här kallt så gnäller dom bara att dom vill gå in så JAG valde att vi skulle stanna inne hela dagen. Så blev det!
Men jag kanske inte gjorde så klokt val iaf, dom har inte varit roliga att ha med att göra idag så i morgon går vi ut i snön å leker.
Å bara för att mina barn underbart snälla fröken M åkte förbi med Rasmus skridskor hemma hos oss för vi inte skulle hinna hämta dom innan dom stängde i går så är det så här kallt :(
Guuud vad jag gnäller :S
I morgon har jag ME AND I party :) Så alla som vill får komma KL 15.00, fast jag tror inte att många läser här så jag kan nog glömma att nån fler kommer.... typ ingen kunde så vi får se i morrn om det bara är vi gamla vanliga som springer på varandras partyn som kommer hahahahaha :D
Gonatt!
// M

5

I dag har det fasikens varit istid ute :S HUVVA så kallt...

Var ut å skottade i morse, var måttligt stressad över att få bort all snö innan vi skulle fara å luncha med svärfar. För medans vi var borta skulle ju huset visas en andra gång ( Men nu är det slut  på visningar ) Snö skyffeln var KASS, det gick knappt att få upp snön å när jag äntligen fått upp LITE snö så fastnade allt när jag kämpat mig upp på kullen där alla på gatan dumpar snön...
Grannen tyckte att det såg kämpigt ut så han började fixa på å stampa  på skyffeln, sen funkade den klockrent :)
Andra grannen måste tyckt att jag hade problem åxå, för han började rent av att hjälpa till å skotta hahahaha :)
TACK ELVING!!
Ja men jag hann iaf till slut :) Så vi åkte in till stan å åt jätte god buffe på " tre kronor " TACK SVÄRFAR :)
Wilma å Rasmus delade på en pizza, helt otroligt så åt dom upp hela å Rasmus tog en bit till av Johan. Dom som inte brukar äta speciellt mycke när det är pizza.. Bra betyg för " tre kronor "

Sen blev det kaffe hos Monica och Johan ( fast johan jobbade ). Hugo och Rasmus lekte toppen tillsammans som vanligt, tror aldrig dom varit osams om nått alltså :) Dom har lekt efter maten åxå, för Hugo skulle sova hos mormor och morfar :) Sötkillarna :)
Johan jobbar...boooring :(
// M

4

HUSET ÄR SÅLT!!!!!!
På tisdag skriver vi papper :)
Såå underbart!!
// M

3

Nu har ju ja velat skriva en rubrik för jag e såååååå GLAAAAAAAAAD!!!!!!!!!!
Min UNDERBARA arbetskamrat T ska gifta sig, M friade idag på deras 10-årsdag!!!
Jag får gå på bröllop i sommar!!! Eller TVÅ blir det!!!
Ja jag behövde bara få skriva det!
// M

2

Äntligen helg igen såå underbart. Tråkigt bara att Johan jobbar HELA helgen :( 

Mäklaren ringde idag igen å sa att en av dom som tittade på huset ville komma igen i morgon kl14.00. Vilken tur att man inte hunnit stöka ner så mycke för jag hade ju ingen lust att städa i flera timmar igen efter bara några dagar. Nu är det bara lite att plocka bort å dra ett varv med dammsugaren :) Hoppas nu bara att dom vill ha huset åxå :)

Blev inte så mycke tid med barnen idag eftersom att jag kom hem 18.30 men vi hann med att spela lite spel iaf. Men i morgon är vi ju lediga så då hinner vi leka.

I morgon ska även svärfar bjuda oss på lunch på stan, det ska bli mums :) Inte så ofta som vi lunchar på stad hela familjen kan jag lova.

// M


1

Näe nu härmar jag Johanna :) Nu blir det siffror, att man inte tänkte på det i stället för att komma på en rubrik varje gång man skriver. Blir lätt samma då ju :) Smart smart!!!

Ja jag som hade tänkte hitta på nått kul med barnen idag, så blev det INTE ....
För mamma Maria var måttlig less på sin kära son som fick ett utbrott på förskolan när vi skulle gå hem. Han blir alltid så otålig när man pratar3 sek med en vuxen å börjar skrika å gapa å kan inte klä sig alls.. Jag pratade dcok lite längre än 3 sek men det var viktigt det vi pratade om.
Iaf så avslutade vi samtalet för vi insåg att vi ändå inte hörde vad vi sa till varandra :S Så jag tänkte hjälpa Rasmus lite, frågade om han skulle ha på sig sina tjocksockar? Men efter jag frågat han två gånger så sa jag tredje gången:
Om du inte svarar mig så lägger jag sockarna på hyllan! Inget svar å sockarna åkte på hyllan. Då skrek han som aldrig förr, jag klädde en skrikande unge å tog med han ut.  Vi skulle till råga på allt hem.
Han skrek hela vägen:
JAG VILL HA MINA TJOCKSOCKAR!!! Jag fattar inte hur dom orkar... måste ju bli mycke jobbigare att gå när man skriker å slänger sig ner på marken gång på gång hela vägen hem :S
Jaja vi tog oss hem iaf, han lugnade ner sig å vi pratade om det å sen var det bra. Kan ju varit en onödig konflikt, men samtidigt så måste man ju göra som man sagt å ta konsekvensen av det, å så blev det. En skrikande Rasmus i över en timme :S
Så efter allt det där orkade jag inte med att göra nått spännade, vi gick till Sofia så blev det lite lek med Liam iaf :)

Wilma hostar mer å mer :S Hoppas det blir bättre snart iaf...
// M

jises

vad dagarna går, jag hinner inte med :S
Hade trevligt hos svärmor iaf :)
På lördag var jag på tjejfest det var åxå trevligt :)
Det var den helgen :)

I dag var iaf den STORA dagen. Städade som ett psyk IGEN å tänkte att tänk om INGEN kommer på denna heller... sa till mig själv att om det inte kommer någon så hyr jag in svärmor inför nästa visning..
Bosatte mig hon sofia och david och spanade i massor uppe i fönstret. Började få panik redan när kl var 7 min över fem å tänkte att det kommer inte nån å tittar på huset...
MEN så ser jag en bil som kommer å stannar :) HURRA HURRA HURRA HURRA!!!  Ja inte för att det betyder att huset blir sålt men jag är bara glad att nån kommer när man städat i FLERA timmar. jag blev ännu gladare när det senare dök upp två bilar till :) Så nu håller vi alla tummar att nån var intresserad :)
Mäklaren ringer väl i morgon får jag hoppas!!!

I morgon slutar jag 13.00 då ska jag å barnen hitta på nått kul å på fredag ska vi å hälsa på Rasmus kompis Hugo som flyttat hit från Stockholm, det ska bli trevligt :)
Tack för mig!
// M

RSS 2.0