135

Veckorna rullar på, är redan i v.18 :) Måste fram med kameran på måndag och fota magen, har inte gjort den än, skäms på mig!!! Den stackars trean lär väl få ynkligt av allt, man har inte samma tid å pyssla i album osv som med första. Fast åt andra sidan så har jag stora barn så jag borde hinna med lite pyssel :)

Onsdag redan, snart helg igen. Den är då så fullspäckad så jag tror jag hoppar över den, haha!! Emilia har cup hela dagen på lördag i Sävar, det är dop i Hörnefors kl 13.00, sen simskola kl 17.00 och till råga på allt så jobbar Johan så klart å ska sova så jag får klara mig själv.... Gruvar mig mest för att ha med mig Rasmus och Wilma på cupen, första matchen är nämligen kl 08.00, och jag kan säga att dom är så förtjusta i att stå å titta på fotbollsmatch.. Jaja, det får gå på nått sätt..

Två långa dagar har jag jobbat så det känns som att jag knappt träffat barnen, men i morgon slutar jag kl 13.00 så då ska det mysas en massa ♥

Nu blir det tv en stund innan sängen kallar på mig :)

// M


134

Underbara söndag :)

I dag var det krockodagen nere vid sjön, en massa roligt för barnen och loppis för mig och Tessan. Vi fick lite saker sålda, så det var bra :) Vädret var kanon fint, sol sol sol! Nu blir det tacos och sen simskola för Rasmus. Ja och rösta får vi inte glömma. Nu måste jag börja med maten så vi hinner, ses!!

// M

133

Solen skiner och livet är glatt!!!
// M

132

Ååå så underbart med en tidig dag :) Så hinner man med att städa å fixa lite hemma, ser ju ut som ett slagfält här hemma när man jobbar heltid.. Städning hann jag alltid med på min lediga fredag och det saknar jag... Men nu ser detlite bättre ut här hemma och jag ska snart fortsätta :)

Det är mycke att hålla ordning på nu när Rasmus börjat i förskoleklass, det är naturskola, bad, gympa osv osv... Min lilla hjärna hinner inte komma i håg allt som ska packas, hahaha! Och Wilma har blivit så stor att hon har gympa på Valen. Sen har hon gympa på fritiden, Rasmus har simskola, Emilia har innebandy och fotboll ( Tur hon tar sig fram å tillbaka dit själv och kommer oftast i håg att fara på träningen utan påminnelse ) ja man har det man gör och snart LITE till att göra :)

Sista veckan som springvikarie :) Nästa veckan tar jag över på Delfinen och L ska vara ledig och invänta BEBIS :)
Nä nu ska jag hurta lite här hemma!

// M

131

Jag finns här, tog mig en LÅNG paus från detta... Funderade ett tag på att lägga ner, ibland är det lite jobbigt att blogga men jag ska ge det en chans till. Får se hur det går :)

Sommar var det sist jag var här och det är det inte längre, hösten är här med kyliga dagar. Det har väl inte hänt så mycke, mina föräldrar var här tre veckor i augusti och det var hur trevligt som helst. Alltid lika jobbigt när dom åker och man vet att det är jätte länge tills man ses igen.. Fast mamma har lovat att komma i Februari en sväng, man kan undra varför?

Familjen 5 ska bli 6 ♥♥♥

Nu måste jag hänga min tvätt som är klar, lovar att återkomma snart igen :)

// M

 




RSS 2.0