117

Nu är jag färdigpackad :) Har tvättat och städat, jag fråga mig inte varför eftersom att resten av familjen ska ju vara hemma.. Men jag gör alltid så när jag ska resa bort och så ville jag väl underlätta för min älskade J :) Så tvättkorgen är tom och det är städat:)

Sa hejdå till J när han for på jobbet, jag tror inte jag varit borta från han i två dagar tidigare. Jo men kanske för jätte länge sen när jag var och jobbade på ett läger för barn med epilepsi..

I dag blev det spruta för Rasmus och Emilia, Gick bättre för lilleman denna gång :) Så ska dom göra om det igen om tre veckor.. Får väl se om dom får nån feber, i såfall blir det en tung dag för J som måste vara vaken med dom i morgon :S Har inte nån ro i kroppen för att sova ännu, funderar nästan på att koka mig lite kaffe.. Eller det kanske det är så smart heller.. Slänge mig nog framför tv:n en stund så kanske jag blir trött. Upp tidigt i morgon för planet går redan 06.50 så ungarna får hänga med och sen ska snälla U lämna dom på valen, tack!! Hoppas dom inte börjar gråta bara, fast det är nog snarare JAG som kommer ha problem med det :S Nu ska vi ha riktigt skoj i storstan :) :) :)

// M


116

I morgon åker åker jag och min  kära vän T till stora staden :) Det ska bli skoj, var läng sen jag var i Stockholm :) Det blir en massa shopping och mys, kanske ett vin glas eller två åxå!!

I går fick jag hämta barnen från förskolan, Båda hade feber... Hade det på känn för Rasmus sa redan på morgonen at han hade ont i huvet men det är alltid så svårt att veta om dom verkligen är sjuka.. Han klagade på huvudet hela gårdagen och hade fortfarande 38.4 i feber när han somnade men idag är han på väldigt pigg. Wilma Var lite grinig i går men är åxå pigg i dag så det var då tur. Var livrädd att Rasmus hade fått svininfluensan.. Å i går hade vi ju tänkt att han skulle få sitt vaccin men det gick ju inte när han var sjuk.. Funderar på om det är riskfritt att ta det i dag om han inte haft feber på hela dagen idag? Kanske ska ringa å fråga nån om det...

Bjuder på ett kort på barnen från i går när jag målat dom till troll ( dom hade trolldag på valen ) Dock hade vi inte tagit på kläderna eftersom att vi gjorde det på förskolan :) Dom hade verkligen gjort det fint på valen, när man kom in i hallen var det som att kliva in i skogen på riktigt, synd jag inte hade kameran med mig så hade ni fått se hur det såg ut.

Här är små trollen iaf :) Så söta!

// M


115

Veckan har gått och det är Helg igen :) HURRA!! Jag jobbade i går på min ledia dag för det var lite kris på jobbet, men det var som värt för jag behöver komp till jul :)

I veckan har jag och Wilma vaccinerat oss, gick bara bra. Har dock varit irriterad för Rasmus som är riskgrupp fick inte göra det för han tog en spruta på 5-årskontrollen för tre veckor sedan och det måste gå fyra veckor, morr!! Hade varit så bra och få göra bort han åxå i onsdags för nu är dom ledig tills på tisdag så hade den hunnit värka ett par dagar så kanske dom slipper flunsan :( Det går ju på barnens förskola....

I dag är det Lördag och mera snö ute så snart ska vi klä oss och gå ut och leka lite :)

// M

114

Lite bilder från morgonens lek ute i FÖRSTA snön :)



Härligt med snö tycker Rasmus!



Dax för att göra vinterns första snögubbe.



Rulla rulla liten bulla!!!!



Se så snygg snögubben blev!!!



Wilma avslutade med att göra snöänglar :)

113

Det är VITT ute :) En massa snö har det kommit i natt så snart ska vi ta och klä oss och gå ut, barnen är så peppade!! Hoppas det bli kallare ute så det får stanna kvar ett tag :)  Ska göra mig lite kaffe å sen blir det ut i snön!

// M


112

Underbara lediga dag har börjat :)

Wilma sitter här brevid och sjunger "var är tummen" och Rasmus ser på tv :) Undrar vad man ska hitta på idag då? Känner mig inte bitter över esfoto idag :) Bra va! MEN lite bitter på att vi NÄSTAN vann ca 18 000 i går om inte dom hade gjort ett SJÄLVMÅL så hade vi varit rikare idag och jag hade kunna SHOPPA en massa mer i STOCKHOLM!! Men man har väl inte tur i spel när man har tur i kärlek :) :)

Nu måste jag komma på nått som vi kan göra idag...hm...

// M

111

Ja jag vet att jag tjatat om detta ESFOTO! Men nu känner jag mig riktigt förbannad på dom, eller om jag ska vara ärlig så är väl posten jag ska vara sur på eller egentligen så var det ju mitt eget fel...ops..

Skulle ju skicka tillbaka alla usla bilder som ESFOTO tagit på mina barn. For och skulle köpa frimärken och då vägde ju hon så klart dom å sa att det skulle bli ca 75 kr att skicka tillbaka dom, WHAT?? Nä aldrig tänkte jag, jag vägrar betala 75 kr för nått som jag inte ens vill ha. Så min första tanke var att klaga ÄNNU en gång till esfoto om detta problem.. Men så orkade jag inte det så jag tänkte att va fan jag sätter på ETT frimärke på varje fotopaket å hoppas på att det kommer fram.. Men så skulle jag jag ju inte gjort... För nu har vi fått TRE faktoror på att portot varit för lite.. Så nu måste jag betala det som fattades + 75 kr i faktura avgifter. Kan säga att de tre fotona jag behöll vart som rätt dyra... Fast det är ju mitt eget fel egentligen :S Fast jag tycker ju att det skulle varit gratis att skicka tillbaka dessa USLA kort som denna SUPER USLA fotograf tagit. Å ja jag är BITTER just nu!!!!

// M


110

Emilia på hennes 10-årsdag!



Såå sööt :) De bruna ögonen kommer få många killar på fall :) :)


109

uj vilken lång dag i dag :( Å i morgon blir det en lika lång, fast det har jag ju tagit på mig självmant för att jag ska kunna gå på familjefrukost på barnens förskola.

Vi hade en riktigt dålig start i morse när jag lämnade barnen, BÅDA fick världens utbrott när jag gick.. Huvva, sånt är inte kul så mamma Maria grät hela vägen till jobbet hahaha. Jag är som känslig av mig, tur dom har världens bästa fröknar där. M ringde direkt jag kommit till jobbet å jag sa att jag grinat hela vägen till jobbet, jo jag förstod det så därför ringer jag och säger att det gått över :)  Tur dom känner en sååå väl :)

Funderar på detta vaccin, alltså kan dom inte snabba sig LITE! Vi " friska " lär ju hinna bli sjuka innan vi får nått.. det är ju tydligen 4 veckor bort om man läser landstingets sida... Man blir ju lite nojjig när man har små barn..
jaja, bara vänta å se vad som händer :)

Nä nu blir det sängen! Har dessutom pratat med Eva i över två timmar i telen, Patrik hann vara borta å när han kom hem pratade vi fortfarande, hahahahahaha!! Han måste ju undra vad man kan prata om i TVÅ timmar :) Men det är inga problem för oss, skulle säkert kunna pratat i två timmar till om inte kl började vara så mycke :)

Gonatt

// M

108

BLOGGTORKA!!!

Ja men jag vet att jag e UR kass på på att skriva här.. Men det händer ju som inte direkt så mycke i mitt liv, hahaha!!

Nu e jag PEPPAD, jag ska bara till ULLARED!! Så fånigt program, men jag är ju känd för att se på alla töntiga program som går nu för tiden. Bonde söker fru, Ensam mamma söker, Färjan osv osv.. Det här är ju ett till program som jag följa, hahaha :) Jag älskar å shoppa så jag behöver nog en MASSA tusen om jag ska dit.. bara å börja spara då :) Drömma om det ska jag då iaf!!!

Livet rullar på, alla e friska just nu så vi håller tummarna att det fortsätter så!

I morse blev jag såååå GLAD, Johan kom hem från jobbet med ett paket i handen som var till MIG! Det var från ett barn på min avd som fått en massa kläder från Wilma, ja vi känner dom lite extra så klart :) Tack så mycke familjen E, det värmde såå mycke :) Å att det dessutom var två rörstrand koppar som jag önskat mig var ju bara så toppen :) Jag önskar attt jag var en sån person som la på minnet var folk önskar sig för det var precis vad A gjort när hon var här på kaffe! Gulledu!!

Nä nu måste jag fortsätta se mitt ULLARED program :)

// M

RSS 2.0