32

NERVÖS känner jag min inför morgon dagen :S
Mina tankar kommer vara hos E hela dagen.  Bjöd in mig själv lite fint på kaffe där i kväll, ville verkligen vara med henne kvällen före.
Stämningen är alltid positiv, men sån är E . Men jag vet att där bakom finns rädslan.... gud så rädd hon måste vara... jag känner mig livrädd...
Så är det, livet är inte rättvist för fem öre...
Grät hela vägen hem.

Prinsessan var fortfarande vaken när jag kom hem så hon fick mig att le igen :)
Wilma & Rasmus mitt guld!

// M


31

SÖNDAG å jag e sååå trött just nu....
Min lilla prins å jag fick åka in på akuten i går för hans kruphosta var inte å leka med.. han fick nästan andnöd när han sov och hostade :S
Åkte in vid tiotiden, det var som tur var nästan ingen där så det gick rätt fort.. eller det tar ju tid iaf..
Rasmus var inte direkt så nöjd över att nån skulle titta i hans öron, hals osv... så det blev det inte nått av.
fick en ny host medicin som hjäpte mycke bättre en den vi har så när vi kom hem så sov han hela natten utan att hosta.
Vi var hemma i gen halv ett, sen vaknade Wilma halv tre å hade hög feber men den värkar vara borta idag som tur är.
Men det känns idag att man knappt sovit nått iaf :S

Så i kväll blir det att sova tidigt, eller jag brukar säga det å så blir det sent iaf..
I morgon är det måndag igen BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ..

// M

30

LÖRDAG idag å solen skiner ute! Fast jag sitter inne än, hahahaha :)
Ska nog ta å klä på ungarna å gå ut i det fina vädret, japp så blir det :)
// M

29

Bara LITE förvirrad i går, Pontus fyller ju inte i år idag :S Jag hade ju fredag i går så jag var helt säker på att det var lördag i dag men så var inte fallet, hahaha
I MORGON fyller sötisen 3 ÅR!!!

Jises, Rasmus har börjat vakna 04.30, det är alldeles för tidigt.. Har man tur sover han till 05.30, men det är åxå tidigt..
Men han är hur pigg som helst då, tur han klarar sig själv en stund så man inte behöver kliva upp på en gång iaf :)
Å tur man har Emilia som är uppe åxå som hjälper dom så man får dra sig till 06.30 iaf :D

Nu blir det frukost, sen maxi å sen till svärmor å baka :)
Ja jag vet, jag kan inte baka alls å Emilia ska ha fika till sin innebandy avslutning i morgon å jag är livrädd att jag ska misslyckas :S Så det bästa är att åka dit å baka tillsammans :)
// M

28

OJOJOJ, legat på latsidan IGEN med denna sida alltså :S
Har kommit på mig själv att jag alltid kommer på det när jag jobbat min vecka :) Alltså på torsdag eftermiddag :)
Livet rullar på som vanligt, känner mig dock lite stressad över allt...
Hemma ser det inte bra ut, STÖKIGT som bara den..huvva... å i morgon kommer grannarna över på middag.. Måste nog ta å städa efter jag skrivit lite här..
Å så är det en massa packning snart som ska göras :S Eller jag kan väl inte packa ner så mycke mer än MEN snart ska det ju göras iaf...
I morgon blir det kalas :) PONTUS FYLLER 3 ÅR!!!! Så i morgon måste jag i väg å shoppa nått, men vi har en bra plan :)

Önskar att jag hade tid å ork att skriva här varje dag... men det är så mycke nu så jag hinner INTE det...
Ja å så är det ju bröllop snart så där händer det ju grejer, kan ju dock inte avslöja NÅTT här för man vet aldrig om Sofia läser här, hehehehehe :) SPÄNNANDE !!!!!

Nä men nu har jag inte tid nå mer, måste röja!
// M

27

trött trött trött....

Rasmus hade familjemiddag på kyrkans barntimmar idag. Det var som trevligt, mat å så fanns det pyssel för barnen. Så dit ska vi gå fler gånger :) Inte för att jag är så mycke för kyrkan, men solbacka kyrkan känns inte så kyrklig direkt.. Barnen hade roligt iaf :)
I morgon är det äntligen HELG :) Jag är så utarbetad så det finns inte... bläääää... Har tagit semester på skärtorsdag å hoppas på att kunna ta en kompdag åxå... skulle kunna vara ledig fram tills nästa höst känns det som...
Jaja, det är bara å BITA ihop.. Känns bara inge kul att behöva slösa på semester dagar för att arbetssituationen är som den är... HUVVA!!

// M

26

Måndagen avklarad, den är verkligen värst på HELA veckan... huvva.... å så jobbade jag till 18, fast jag smet 17.30 för det va ringa barn kvar, hade ingen ork att göra nått praktiskt heller....
Barnen fick vara uppe lite längre än vanligt så man skulle hinna träffa dom idag, fast dom gnällde nog inte över det :) :)

I morgon ska Rasmus på ögon, Johan får dra med sig hela ungskaran som vanligt.. Det lyckas ju aldrig passa när jag jag går tidigt heller. Eller så när jag går tidigt så har han fått nån tid på morgon..jajaja. Kanske Wilma kan komma på mitt jobb istället för att följa med dit så går det nog bättre :) Man har ju bara 25 timmar på förskolan så vara kvar funkar ju inte heller för henne :(

Har börjat mitt nya liv ( brukar börja varje måndag, hahahaha ) igen, varit duktig hela helgen faktiskt :) Bröllopet närmar ju sig å då kan man ju inte se ut som ett pluffs ju.. Hoppas på att man hinner gå ner ett par kilo eller två.. HELST TYP 7 KG, men det är nog lite ont om tid...
Undrar varför man kommer på det sisådär två månader före jämt. Egentligen ska man väl vara nyttig jämt så stannar man på den vikten man vill.. Men det är ju sååå svårt när man ÄLSKAR mat.. morr..
Lev å må!
// M

25

Vilken skandal i går i melodiefestivalen... Vet inte riktigt vad svenska folket har för musik smak :S Ja inte samma som jag iaf. Hade inte nån som var min jätte favorit MEN det som vann låg bland dom sista i min lista iaf... Å så fattar jag inte riktigt poängen, dom är ju så höga så det blir ju inge spännande på slutet.. Man visste ju direkt vilka som inte hade en chans när dom redan hade fått sin poäng... USELT tycker jag...

Varit hos bästa E å druckit kaffe, trevligt som ALLTID :)
Nä nu ska jag packa lite saker för nu har jag fått banankartonger :)

// M

24

Lördag å inga planer för helgen.. Då blir jag lite rastlös..
Skulle haft mer banankartonger så jag kan packa lite mer saker, har varit duktig å packat en massa redan så det börjar vara rätt tomt i skåpen :) Det känns sååå skönt, så slipper man stressa sen. Fast jag känner mig själv så väl så jag vet att jag ändå stressar på slutet. :S

I går var jag å wilma ute i två timmar, tror hon tyckte om att ha en massa egen tid med mamma. Rasmus följde med Johan till stan. Så då fick han pappatid :)
Nu måste jag komma på nått som jag kan pyssla med. Vad det nu skulle vara, hm.... ja men nått kommer jag nog på. Hoppas på att Johan kommer hem med kartonger så jag kan packa :)

// M 


23

Förra helgens  dag i parken!







Rasmus har varit och köpt Festis.




Wilma




Rasmus på väg upp i backen för en tur med mobben.




Wilma tar en paus i snön.





En tur i rutschkanan :)




Lycklig kille :)

22

Ja äntligen är magsjukan över :) Den var seg å skum må jag säga, en kräkning per dag i 4 dagar :S Mycket mystiskt.
Har tvättat MASSOR eftersom att det alltid lyckas komma på sängkläder å allt :(
Men kan man njuta av att det är HELG.

Mina tankar har varit mycket hon min vän E denna vecka.. Hon har en svår period framför sig MEN jag ska hjälpa henne att kämpa!!! Detta ska besegras!!
E är verkligen en sann vän som står mig mycket nära. Vi kan prata om allt med varandra å det känns såå underbart.
Nu när magsjukan är över så ska jag dit på kaffe snarast :) Våra kafferep är verkligen nått som jag behöver varje vecka :)

Idag kommer äntligen Emilia tills oss, hon stannde några extra dagar hos sin mamma för att slippa magsjukan å det var nog ett klokt val :) Tack M & V för att ni ställer upp för oss :)
Vi har saknat henne i massor! Rasmus och Wilma har frågat varje dag om hon kommer. Så nu blir det en vecka hos oss igen :)

Wilma tjatar där nere om att gå ut, har varit inne mycke denna vecka så det är nog läge för att gå ut en sväng.

// M

21

Nu tvättas det för fullt...
Tur det är kallt ute för jag fick slänga ut en del saker som inte fick plats i maskinen :S Madrassen är bara att glömma, den står ute å får åka i soporna :S Att det ska komma när dom sover...
Jaja, nu sover Rasmus iaf får väl se om det kommer nått mer. Jag lär ju inte sova nått för jag blir på helspänn å kan inte sova när ungarna har magsjuka. Wilma var jag in till å rensade bort alla gosedjur ur sängen å la dit en massa handdukar om det skulle komma ett kräkanfall..
Men nu får det banne mig vara nog med magsjuka för ett tag, Rasmus har ju haft det tre gånger på tre månader nu ju..
// M

20

MAGSJUKA....
Jag orkar inte med det alltså... å jag som alltid klarar mig får ju ta hand om skiten... BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!
// M

19

Veckan gick snabbt :)
Har börjat packa saker inför flytten, det är dock ett tag kvar men tiden bara rinner i väg så det är bäst att börja packandet NU. Sånt man ändå inte använder är det ju lika bra att packa ner.

Barnen har bara varit på förskolan en dag i veckan. Det var i tisdags, den fick dom har sportlov med Johan. I går åkte dom ut till vännäsby å åkte i backen bakom svärmor. Skönt för dom att vara lediga lite :)

Rasmus vill åka skridskor i morgon så det är väl bara å pallra sig i väg. Jag tyckte han skulle träna på att åka skidor men det ville han då inte alls... Kanske Wilma vill testa skidor i stället, japp så får det bli i morgon. Rasmus på skridskor och Wilma på skidor :)
Fast egentligen kanske jag skulle kolla om Peder har barnen hemma så kan vi åka dit å leka en stund. Det är som fridfullt där ute i skogen :)

Funderar på att ta bort blöjorna på båda nu för dom är ju torr varje morgon. Rasmus tar jag upp för en kisspaus alltid innan jag går å lägger mig men Wilma hon klarar sig hela natten utan att man tar upp henne. Torr samtidigt på natten fast det skiljer två år.. Rasmus stör sig lite på det vill jag lova :S
Men jag är som feg för TÄNK OM det skulle ske en olycka bara för att jag tar bort blöjorna... det blir som blött då :S
Ja men dom måste ju förr eller senare iaf :)
Nu blir det att sova.
// M


18

Måndag i dag, jag bestämde mig förra veckan för att ta semester idag :) Kände att jag behövde vara ledig... skulle kunna vara ledig hela veckan, men så mycke semesterdagar har jag inte så jag kan slösa nu :S
Man vill ju gärna vara ledig några veckor i sommar åxå... :)

I dag tog vi oss äntligen ut till svärmor, men vi hann inte vara där så länge för vi skulle lämna in bilen på lagning.. alltid är det nått skit man ska lägga en massa pengar på GAH!!!!!
Men men så är det...
Nu måste jag hitta en tele numme,r måste planera en möhippa, tiden börjar rinna i väg :S Börjar känna mig lite SMÅTT stressad över allt nu.. Värdpar för bröllop å så ska hela huset packas innan det åxå :S Å det ska planeras hit å dit, HJÄLP!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jag kommer vara sönder stressad :S

// M


RSS 2.0