107

I dag är det en STOR dag :) Emilia fyller 10 år!! En massa Grattis kramar till dig!
Vi älskar dig i massor gumman :)

// M

106

Ser på idol och HEJJAR självklart på TOVE!!!!  det gick dock inte så bra för hon hade valt en lite för svår låt :S Men jag hoppas på henne iaf för de andra gångerna har hon varit KANON!!!

Idag har vi varit ut till Vännäsbys så pappa Johan fick sova ut utan en massa ungar som gapar utanför dörren :) Så  mycke mer än det har vi inte hunnit med idag :) Köpte skidor och stavar till Wilma för 20 spänn på returcentrum, det kallar jag billigt!!! Fast det fanns en lapp med skidor 80 kr och stavar 20 kr men på skidorna och stavarna som jag tog så fanns en prislapp med 20 kr så jag tog och chansade på att det skulle gå vägen i kassan och det gjorde det :) :) :)

Nu ska jag fortsätta se på Idol!
// M


105

Så hade det gått över en vecka sen jag skrev...

Så var det HELG igen :) Veckan har varit rätt tröttsam på jobbet, varit väldigt trött på morgonen. Eller kanske hela dagarna om man ska var ärlig... Minns knappt vad vi gjort sen förra veckan..

Har nog mest gormat med Esfoto om Rasmus kort som han tog på förskolan, riktigt dåligt kort hade dom tagit. Först så försökte jag på tag på dom angående en annan bild, så tillslut fick jag se en annan som var bra. Han hade dock ena ögat stängt men han har ju fel på ena ögat så det kvittar. Det är ju mycke mer Rasmus än det första kortet där han kämpade upp med ena ögat så andra såg inte klokt ut.. Så samma kväll så jag bestämt mig för att ta detta kort så slog det mig plötsligt att han har ju inte på sig sina glasögon. Så då eldade jag upp mig för det och undrade varför dom tagit bort dom. Ett barn med glasögon ska väl få ha på sig glasögon vid en fotografering eller??
Började luska lite med Rasmus om det och det visade sig att fotografen tagit några kort med glasögon och sen bara sagt : Ta av dig glasögonen! ( han sa det till å med med brytning eftersom att hon tydligen hade det ). Sen kom det ju fram att han var jätte ledsen för att han vet själv att hans öga är bättre med glasögon. Så då var det bara å ringa igen. Lite pinsamt med tanke på att hon som svarade visste precis vem hon pratade med, hahahaha!
Så till slut fick jag ett bra kort med glasögon ( ögat stängt på detta med ) så nu är mamma maria nöjd :) :)
Ja jag vet att jag är petnoga, men sån är jag :)

Ja nog om det, har knappt träffat mina kära barn idag.. Hade avd-möte i kväll så jag hann bara hem tvärt å äta å sen tillbaka på jobbet. Wilma har varit "veckans guldval" denna vecka så hon har haft en super bra vecka, den allra viktigaste veckan i hennes liv tror jag :) Sötis!!

// M

104

Onsdag REDAN! Vad fort dagarna gått, fast jag varit som en zombie :S Fattar inte vart min energi som jag hade förra veckan har tagit vägen??? HALLÅ, kom tillbaka till MIG!

I kväll har Emilia gjort sitt första besök på UG :) Fatta att hon är så stor så hon får gå på UG, ojojoj. Fast det är ju bara på onsdagar än så länge. Snart blir det väl disco där åxå, det var så HIMLA roligt minns jag :) Dansa tryckare till " power of love " det var gamla goda tiden det :) Många fina minnen från UG!!

Måste bege mig till staden på fredag, Emilia behövde visst en snyggare mössa sa hon, börjar vara noga med vad hon tar på sig nu för tiden. Men det är bra hon talar om om det är nått hon inte gillar, man bara handlar på som vanligt å tror att allt man köper duger :) :) Sen kanske inte allt går att fixa men man får göra sitt bästa! viktiga grejer!!! Skor måste åxå inhandlas, vinterskor och innebandyskor. Hm.. nått mer.. Tror hon har allt annat inför vintern. Jo jag vet det finns massor till ALLA kidsen, jag är ute i GOD till med allt. Helst ett år i förväg :) Tror alla har minst 3 uppsättningen av allt ALLA årstider hahahahaha :) På tal om kläder så måste jag leta fram hennes svarta regnställ, det var visst bara det som dög just nu.. Fast jag tycker att det svarta håller inte leka tätt som det andra hon har. Regnställ till stora barn är ju oftast sånna där som ser ut som vindställ och dom är inte lika bra som galon.. Men det kanske är det där med galon som hon inte gillar, inte lätt och hänga med i svängarna när dom blir stora :S

I morgon är et TIDIG morgon för mig och dom yngsta.. Jag börjar 06.15 och johan kommer hem 07.10 så det är bara till att släpa mig sig knoddarna till jobbet. Tur man har det jobb man har iaf :) Dom älskar att följa med så det kommer egentligen inte att bli nått problem, mest att hinna dit i tid :) Tur vi har våran underbara städerska som är där tidigt OM det skulle hända nått och man blir sen :)

Kram på er!

// M


103

Söndag idag... fy vad fort helgen gick... jag har varit SÅÅÅ trött.. Jag fattar inte.. Fast jag somnat runt 22.30 och barnen börjar tjata runt 7.30 så har jag inte fått upp ögonen... Har jag sovit så många timmar brukar jag vara pigg.. Det kanske är veckan som börjar smyga sig på mig, har varit på topp i veckan så det kommer väl nu i stället. Jag hoppas att det är övergående, hur annars ska jag ta mig upp i morrn när jag börjar 6.15, HUVVA!! och sa har vi fotografering i morrn, det är nog den värsta dagen på hela året... MEN JAG SLUTAR 13.00!!! :) :)

Äntligen var det min tur att gå hem tidigt när det är nått speciellt :) Fast med min tur så måste jag säkert stanna kvar eftersom att vi har fotograferingen på eftermiddagen... Så jag ska nog inte jubla så mycke.... morr....
I dag blir det at stå på loppis på travet, det är riktigt dåligt regnväder ute så man får hoppas att det kommer folk iaf ;) Nu blir det kaffe!!

// M

RSS 2.0