115

Så var det lördag, denna dag har vi haft FULLT upp. Varit in till staden och inhandlat en del viktiga saker, bla solkräm ( man behöver en massa när man är 5 st ) Halv dyrt må jag säga... jaja, man måste ju smörja in sig annars blir man ganska BRÄND....
Hat tvättat en massa, städat bilen ( den smutsig kan jag säga ) och packat en del saker. Har ju HELA dagen på mig i morgon så jag känner ingen panik... Städning står på schema... Det ska vara RENT hemma när jag reser bort, roligare att komma hem då :)

Snart snart snart är vi på varmare breddgrader :)

// M

114

Så var den tuffa dagen avklarad...  Det blev ett tufft hejdå för min prins... Allt gick bra tills vi skulle säga hejdå, då kom tårarna, han grät och grät.. Och vad gör då hans mamma??? JO HON GRÅTER!! Så vi grät tillsammans :) Men det var jobbigt att se hon honom så ledsen.. Men jag visste att det skulle komma, han säger inte så mycke och visar inte så mycke tills det är dags DÅ kommer det... MIN FINA KILLE ♥

Nu har man semester :) Den 17 juni börjar jag jobba igen, ska bli HELT underbart att vara ledig några veckor :)

I kväll har Wilma haft gympaavslutning, hon var lillagubben :) Så söt och duktig var hon, fast mest imponerad av Felicia såklart! Hennes STORA idol :)

Nu tv, ses!

// M

113

Det är en stor dag i morgon, det är Rasmus ALLRA sista dag på förskolan! Lämna FINA trygga valen för gott!! Han ville till å  med vara där på fredag fast vi är lediga... Han som ALDRIG bett om att vara där mer än nödvändigt, det var nästan så jag ville låta han få gå dit en sista fredag å få den där sista fredagsglassen som han nästan aldrig fått... gud så fånigt egentligen... Det var nog mest för att själv bad om att få vara där EN dag till..

Mitt hjärta ♥



Liten har blivit STOR ♥

Vi hade iaf en jätte fin kväll på valen med teater och picknick ( inne ) och gav de BÄSTA fröknarna en liten present från alla stora barn som nu slutar. En sten med texten : Världens bästa fröken! Alla fick varsin, såå fin :) Hittade ingen bild på nån någon med den texten,  men jag tror ni vet hur stenarna er ut. Ska inhandla några själv med fina ord.

// M


112

Helgen gick fort som vanligt. Veckan kom över en med en massa att göra, har hunnit med en del och mer kommer i veckan...

Söndagen avslutades med att stå på loppis hela dagen. Tjänade en ca 800 kr så det var helt klart värt det :)
Måndag var det jobb till 13 hem en sväng och umgås lite med familjen. Sen tillbaka och ha utvecklingsamtal ( det sista så nu e jag KLAR!! ).
Tisdag ( idag är ju det ja ) LÅNG dag på jobbet, hem och tvär äta för att vara tillbaka inom en timme för p-möte.

Min kära lillkuse fyller 27 år i dag, GRATTIS!!!! Är det 27? Jises killen har blivit STOR :) Hann så klart inte dit i dag, och i morgon slutar jag 16.00 sen picknick på barnens förskola, torsdag gympa avslutning... tar aldrig slut....
MEN på fredag hoppas jag att vi ska ses, pinsamt nog har jag inte ens varit till deras nya hem ens...pinsamt pinsamt... Ännu  mer pinsamt är att jag inte firat min STORA kusin än heller som jag dessutom träffade idag på statoil, det var däremot trevligt att SE honom :)
Man är riktigt usel på att se till att träffa släkten, och dom som ska få en liten en snart :) Å den kommer komma medans vi är bortresta, det är jag SÄKER på, Emelie jag vet att du har en viktig sak att utföra INNAN men den kommer komma före det :)

Nu ska jag sluta babbla å göra nått vettigt, typ logga in på facebook, hahahaha!!

// M


111

Så var denna underbara dag över, solen har lyst på oss hela dagen. En massa lek ute och besök att T och tjejerna, så nu är min fina tjej nyklippt. TACK snälla DU ♥


Fingumman nyduschad med sin nya frisyr :)


De underbara blåå :)


Prinsen myser under filten ♥

Nu ska jag njuta av mitt fredagsgodis!

// M


110

Så var helgen åter kommen :) Vädret är fint och J är ledig hela helgen, UNDERBART!!

I dag blir det en sväng och hälsa på mina blivande arbetskamrater och sen kommer T hit med tjejerna, saxen ska fram så Wilma får sig lite kortare hår :) Sen blir det lek ute skulle jag tro om det fina vädret fortsätter :)

Nu ska jag vika lite tvätt.. den tar aldrig slut.. Vad konstigt???

// M

109

Underbara kväll :) Har varit hemma hos underbara T och haft middag med mina underbara arbetskamrater, fick en massa god mat som INTE jag tillagade, hehe! Det var iaf super trevligt :)

I går var det krockolopp och badhus för hela slanten, mycket mysigt. Barnen var glada och nöjda, men trötta så klart när vi kom hem..

Värmeböljan fortsätter, såå underbart det är!

Nä jag har inte tid att sitta här, måste förbereda mig för ett utvecklingsamtal som jag har i morgonbitti.

// M

208

Helgen susade förbi och det är åter måndag...

Vi har varit ute ute ute ute ute hela helgen, vilket väder det varit. Lite regn och åska men överlag har det varit kanon. SOMMAR värme, barnen har mest varit ute och lekt. Rasmus har blivit myggbiten, nu snackar vi MYGGBETT! Ja eller snarare bölder, huvva så han såg ut.. Stackarn...

Veckan är fullbokad med krockolopp, middag med mina underbara arbetskamrater, utvecklingssamtal och besök på skolan för Rasmus. Säkert något som jag glömt... Nästa vecka lika fullbokad men SEN så åker vi!!!! Har inte ens hämtat passen, måste göras i veckan.

Min kära mor efterlyste bilder, kameran e kassast i världen FORTFARANDE, man blir bara irriterad när den inte alltid funkar... Så då orkar jag inte använda den så mycke...

Nu ska jag se tv, ha en bra kväll!!

// M


207

Veckan har varit bra, kort och lugn :) Berättade för dom små liven att jag kommer sluta hos dom och börja på Storsjöförskola, det kändes i hjärtat... Allra mest när ett barn sa: Jag kommer sakna dig Maria!! Men jag är glad för detta för det är det JAG vill göra. Men det kommer att var jobbigt att lämna alla, mina underbara arbetskamrater som är så toppen!!

I dag har vi varit ute en massa arbetat, skurat utemöbler som ska oljas i morgon. Fast just nu regnar det så dom lär ju INTE vara torra i morgon och redo för att oljas... Och när kommer den omtalade RYSSVÄRMEN?? Till helgen får man hoppas, skulle vara underbart med sol och värme :) Fast snart får vi det ändå, det är inte länge kvar nu tills vi åker. Och askan värkar lugnat ner sig åxå, TACK för det :)

Varit på 4-års kontroll med Wilma och hon blev med beröm godkänd :) Bästa var att hon tyckte att jag skulle lämna henne på bvc så hon fick leka en stund, jag kunde gott hämta henne senare. Hahaha!!

Nu blir det pippimemory för hela slanten.



// M

206

Har egentligen inget spännande att skriva, helgen är slut... jobb i morrn... Men jag bjuder på lite bilder från Bamsegympan :) Det bästa Wilma vet!!!



Tessan som tagit alla bilder :) Finns en massa fler fina bilder med det är andra kids med på dom och jag är ju ur kass på att trolla bort dom från korten, hahaha! Hade ju även lovat bilder från Rasmus kalas men samma där...

Har haft en skön helg iaf :) Börjar oroa mig lite för resan med tanke på att askan börjat ställa till det igen... Tänk om man inte tar sig i väg..

// M





205

Tvättat hela dagen så nu har vi rena duntäcken :)

Ska snart äta lite lax, inte för att jag är hungrig men man måste väl äta för att få tillbaka matlusten. Mår bara bra annars så efter maten ska vi ta en tur till lekparken, tur att man får vara ute iaf för där smittar man ju inte nån. I morgon tidigt har det gått 48 timmar iaf, så man kan gå till affären i morgon och köpa lördagsgodis till barnen :)

Solen skiner, var ute på förmiddagen på gården med barnen, så skönt med frisk luft och SOL :)

Hörs!

// M

204

I dag känns det ännu bättre. Jag sov typ hela dagen i går och ändå somnade jag 22.00 och sov hela natten. Snacka om att man blir slut av magsjukan... Orkade knappt prata i går, bara låg i soffan...

Johan har jobbat i natt så i dag är det bara till att vara pigg, har gått ner ett par kilon iaf, hahahaha! I dag är det tvättstugan som gäller, har länge tänkt att tvätta upp alla täcken och kuddar så idag blir det gjort :)

// M


203

Har just överlevt magsjukan from HELL... FY alltså, jag som aldrig brukar få det så det var en nära döden upplevelse... Hoppas nu bara att ingen annan får det för Johan börjar jobba i kväll och jag vill inte vara ensam med en massa magsjuka barn... Nu ska jag vila lite mer...

// M

202

Stora kalasdagen är över, mycket trevligt kalas med en massa barn, paket och gott fika. Ja å så klart en massa trevliga mammor och pappor förstås :)

Vi startade dagen med att göra tårtor, Rasmus hjäpte till såklart :)

Färdig tårta :) Såå fin!

Kalas TEMA: Pokèmon ( Rasmus favorit )



Dukning färdig med fina pokèmon duken :)

Paket öppning :)

Lysande lasersvärd, det låter också :)

En super trevlig dag, TACK alla som kom! Det finns mer bilder som min kära vän har i sin super kamera, dom kommer vid ett senare tillfälle. Rasmus är helnöjd med kalaset och alla fina presenter.

// M


201

I morse var det REKORD!!!

Båda barnen sov till 08.30 :) Så man var utvilad när man klev upp, ja nästan iaf.

Hade en super trevlig kväll på bryggargatan, vi skippade majbrasan. Kallt och ruggigt och ingen av barnen frågade efter att gå heller. Dom hade super roligt inne i stället med en massa lek tillsammans.

I dag blir det nog en inne dag för det var INTE skönt ute, tog oss en promenad till konsum och det var riktigt kallt.. Får blir lite städning inför kalaset i morgon och tvättning som gäller i dag och en massa myyys :)

// M


RSS 2.0