135

Bättre sent än aldrig, men så klart fick jag inte med alla saker för vissa var redan använda och i tvättkorgen.

Leggings 20 kr, mössa 15 kr och tröja 25 kr :) FYND!!

// M


134

Ops, att tiden alltid ska gå så fort... jag glömmer bort bloggen på vardagar.. eller så räcker tiden inte till :S

Det är helg igen, så skönt!!! Vi har inga planer direkt, efter som att Wilma är febrig så får vi vänta å se om hon piggnar till. Hon är redan orolig för sin bamsegympa som är på söndag, sötis!!

Det har väl inte hänt så mycke i veckan, mest en massa jobb vad jag kan minnas... Minnet är ju inte bästa :S

I dag har barnen mest lekt med varandra, lyckliga för att storasyster är här i veckan. Må säga att hon har stort tålamod med dom, stora damen våran :) För sju år sen var hon bara en plutt, tiden har verkligen gått fort.

Har inget att skriva.. Jo jag var en tur till maxi å då hann jag in på Lindex, köpte lite kläder till Rasmus och Emilia. Billigt var det iaf, halva reapriset :) Skulle kanske börja lägga in lite saker man shoppar, det skulle nog barnens mormor gilla. Visst mamsen :) :) Du och jag gillar ju shopping lika mycke!!! Ska kanske se till att ta lite kort på det jag köpte :) Jo jag hittade en par svarta byxor till mig med, tog bara ett par utan och prova och dom satt PERFEKT!!!

// M


133

Igår var jag liiite less :S Men som tur var så gick det över redan efter en stund när dom är sitt vanliga jag igen, tur är ju det :)

Ska egentligen ligga under täcket nu med tanke på att kl var 03.30 när jag somnade...natt? morgon?? vad vi nu ska kalla det... Så jag ska SNART sova som det brukar heta å så är man uppe ett par timmar :S Nä men jag ska lämna barnen 06.40 så det är bara att lägga sig å sova så man tar sig upp.. Har som varit trött i dag, men jag vann steg tävligen i dag ( jag å min vän E har en lite tävling, bara för att peppa varandra att röra på sig ÄNNU mera!!! )

I dag har jag inte hunnit med mera än att jobba.... Men i morrn slutar jag 13.00 så då hinner jag en massa saker :) Nä nu måste jag i säng, ska bara kolla ett par saker till..

// M


132

Alltså varför är ALDRIG barn nöjda med något?????????
Spelar ingen roll vad man gör så tjatar dom om MEEEEEER!!!!
Och varför är det ett evigt gnäll när jag ska fara nånstans, varför grinar dom inte när pappa ska spela tennis 1 timme VARFÖR?????? JA, jag är just såååå less på att vara MAMMA!!!! BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!

// M

131

Söndag morgon, måndag kommer krypande :S Vet ju att vi har p-möte efter jobbet, det är rätt drygt... Och så hade vi ett LÅNGT möte i torsdags åxå. Så jag avslutade veckan med möte och börjar en ny vecka med möte...Dom behövs ju självklart men man önskade att man slapp dom kvällstid, man är som rätt nöjd efter en arbetsdag på 8 timmar..

Är trött i dag, skulle verkligen behöva sova ut en morgon, kanske nästa helg för då är Johan ledig :) :) Men man får väl skylla sig själv som är uppe sent på kvällarna, men i går så somnade barnen rätt sent så då kom jag sent i säng. Dom somnade i å för sig DIREKT, men kl var efter 21.00....

Planerna för i dag är väl inte allt för många, ska i af till FINA ♥ T ♥ en stund å surra :) Och så har Wilma Bamsegympa kl 15.00.

Har haft ångest hela förra veckan för detta skolval man ska göra.... Helst av allt skulle man fått ha kvar dom på trygga förskolan :) Eller det får man ju men nu är det förskoleklass som gäller i höst för Rasmus, och vi har gjort vårat val av skola till honom. Det var egentligen inte svårt val, jag behövde som vanligt bara vara gamla vanliga ångestladdade mamman som jag alltid är när det ska beslutas saker, hahahaha!! Rasmus ska gå på Sandviksskolan och beslutet känns helt rätt av många anledningar :)

Nu ska jag tvätta, tvätthögen är stoooor!

// M


130

Har inte haft nån lust att skriva alls... Kan vara för att det varit två jätte tunga veckor på jobbet så det hade nog mest blivit en massa tråkigt klagande på allt :S Så det är nog lika bra att jag hållit mig borta ett tag :)

I dag har vi haft en intensiv dag. Dagen började med badkalas kl 09.00, det var Rasmus bästa kompis som hade kalas. Det blev ett väldigt lyckat kalas, med bad, varmkorv, tårta och godispåse :) Gick kanon att vara själv med båda barnen, dock lyckades jag tappa bort Wilma några VÄLDIGT jobbiga sekunder :S Huvva, jag trodde hon drunknat, eller hon kunde inte hunnit gå så långt för vi satt i lilla bassängen. Men jag trodde ändå det ett tag, men hon hade bara krupit in i den lilla grottan som finns där...

Sen åkte vi hem en sväng och åt lite lunch för att efter det åka och leka hemma hos fördelsedagsbarnet Hugo. Vi blev kvar där många timmar. Killarna spelade mest tv-spel eftersom att det var speldag :) Wilma drack mest vatten med is eftersom att hon tycker det så kul att ta det själv, hahaha! Hon har väl kissat så där 30 gånger under dagen :)

Efter middagen så tog vi en skridsko tur med våra kära vänner från Obbola, Rasmus är KUNGEN på isen, har åker tills han är genom svettig, han är verkligen duktig :) Mamma STOLT!!!! Wilma har åxå på bara 3 gånger lärt sig att ta sig fram och kliva upp om hon ramlar alldeles själv.

Grannarna har även hunnit ner en sväng och lekt innan det blev dags för att hoppa i säng. Båda somnade på några sekunder :) Så i dag kan man säga att vi hunnit med en hel del, så i morgon ska vi kanske ta det lungt :)

Nu ska jag se lite TV..

// M

129

Livet är så orättvist...

I dag går alla mina tankar till T & M, jag är ledsen för eran skull..

Lilla underbara stjärna ville inte stanna kvar hos er, men  finns där uppe och kommer lysa och ge er ny styrka!!!

// M


128

Du tror inte vi var på ögon på FEL dag, hahahaha! Det var visst nästa fredag som vi hade tid.. Direkt när hon i luckan frågade om det verkligen var i dag så såg jag kallelsen framför mig och tänkte, men gud det stod ju 15/1 på den och det är det ju INTE i dag... Hahahahah :) Jaja, vi gick upp och hälsade på svärmor en bra stund, det var roligt. Barnen som brukar säga nu far vi hem direkt var hur lugna som helst, en massa mys med farmor har dom nog saknat, hoppas på att hon blir frisk snart :)

I dag var det -27 grader när vi åkte i väg, det var lite kyligt så att säga :S I morgon skulle det visst bli mildare så då ska vi ut och busa i snön!

// M

127

UJ nu börjar det vara kallt ute.. när det är -20 då tycker jag det är liiiite kallt, BURR!! I dag har vi faktiskt inte varit ute.. Men vi har varit på 5-års kallas hos Moa i stället, det var trevligt! Hoppas på lite mildare väder så vi kan ta oss till skridskobanan igen, vi har som super nära dit :) Har fått bilderna som mina snälla arbetskamrat tog på oss när Wilma hade premiär på skridskor :)



Det var inte det lättaste men hon tog sig fram lite iaf :)



Resten av familjen :)

Måste pallra mig i säng lite tidigare i kväll för i morgon måste vi upp tidigt för Rasmus ska på ögon 8.30 å då är det bäst att var ute i god tid och leta parkering..Det brukar inte vara så lätt.. Gonatt!

// M

126

Nu hade man jobbat sina två dagar denna vecka, nu är jag ledig 5 dagar igen :) Rasmus har tappat sin sjätte tand i dag, eller han ville att jag skulle dra ut den. Han håller på att spara pengar, hehehe :) Har ju blivit lite pengar de senaste dagarna av tandfeen :) Ja jag har ju inte hunnit ta kort på den förra han tappa så i morrn ska jag fota hans tandlösa leende :) Bjuder på ett kort på dom två tillsammans i stället, har inte lyckats få ett bra kort på dom på länge...



Taget efter jul, men dom vill så gärna ha på sig sina luvor när dom ska sova :)

// M

125

Så var det tredje dagen på det nya året ;) Det är så skönt med ledigt, vi är ute i snön varje dag och jag bara njuter!!!
Har varit mycke med våra bäst grannar :) Så otroligt roligt att bo i samma trappuppgång, vi hade iaf super trevligt i fredags:) Vi drog en nyårsafton för J som missade den riktiga, hahahahaha!! Det var skoj :) Var lite sliten i går men pallrade mig ut med ungarna iaf :)

I dag har vi hunnit vara på skridskobanan, Wilma gjorde premiär på isen, det gick över förväntan. Rasmus var duktig redan förra vintern så han hade skoj :) Hade ingen kamera med mig såklart men träffade en arbetskamrat där så vi fick ta ett kort med deras kamera, tack snälla L !!

Jag fick dra ut Rasmus femte tand i går så nu har han tre borta där uppe, ser så söööt ut :) Ska ta ett kort på han så fort jag tömt kameran :) Nu ska vi baka pepparkakor, hade en deg kvar så det är ju lika bra att baka upp den, å barnen gillar att baka :)

// M

RSS 2.0