147

GAH, helgen är slut och jag börjar 6.15 i morrn... Ungarna ska dessutom på jobbet den tiden eftersom att Johan slutar 07.00.. Men det brukar funka, men dom har blivit liiiite mer morgontrötta än vad dom varit tidigare..

I dag har det varit loppis för hela slanten, det gick rätt bra för mig :) Nästan 900 kr fick jag in, hittade ett par bra saker så jag är nöjd!

Hoppas inte Wilma håller på att bli sjuk, hon somnade i soffan 17.30 och sen ville hon inte ha kvällsfika.. Har inte tid att vara hemma i morrn, är redan en kort ( Krya på sig fina T !! ) så jag håller tummarna att hon bara var extra trött :) Nu måste nog jag åxå sova så man orkar upp i morrn. Kram på er!

// M

146

Fortfarande LÖRDAG, kvällen är kommen. Sitter och ser på melodifestivalen, missade dock en del för vi packade bilen full med loppis saker. I morrn hoppas vi på att bli av med en massa saker så man slipper släpa hem lika mycke som man släpade dit :)

Johan och Peder spelade mjuktennis i dag, så vi for dit allihop så barnen fick leka i hallen en stund :) Det tyckte dom var hur kul som helst. Testade å spela lite, det var riktigt KUL! Har ju haft en liiiiten tennis karriär när jag runt 10 år men jag kom aldrig till hård boll så det där med mjuk boll passade mig, hahahaha!! 

Tjejerna hade varit duktiga på matcherna i dag, en vinst och en förlust. Starkt jobbat :) Hade velat se, börjar som gilla det mer och mer, kan vara för att dom blivit äldre och det blir mer match då. Men jag är smått stressad iaf när jag ser matcher, hahaha!

Nu blir ett glas bubbelvatten :)
Nästa helg blir det vin :)

// M

145

Lördag i dag :) I dag snöar det en massa men det är fortfarande underbart med snö, för jag slipper skotta!!!! Jag älskar våran lägenhet, det är bara en del små fix som behöver göras  ( lite tapeter osv ) men jag har ingen brådska med det. Jag njuter av varje sek iaf :D

Emilia är på match i täfteå, men jag kände att det skulle vara väldigt jobbigt för de små att vara där tills kl tre från tidigt morgon... Och Johan jobbar så det blev att hon fick fara utan oss... Men hennes mamma och man skulle dit till andra matchen så det var ju toppen!!

Just nu är Rasmus så otroligt krävande att vara med så man bli snart galen.. Allt man gör är fel och han bara gnäller, man försöker fatta rätt beslut men hur man än gör så är det åxå fel.... Det är mest bråk hela dagarna... Tur dom ljusa stunderna finns annars skulle man inte orka..

Håller på att tvätta med sen ska vi nog ut i snön en stund, och även gå och köpa lörsdagsgodis :)

// M

144

Glömde en viktigt detalj :)

Nu vet barnen våran hemlis!!

Vi åker till Spanien i slutet på maj, i 16 dagar!!!!!!
Det blir sååå underbart!!

// M

143

Så var måndagen avklarad...

Nu har vi en NY soffa, Så nu sitter man inte på träpinnar, hahaha! Den är FIIIN, en ATLANTA från jysk, skulle bara haft en till så vi har två :) Men det får bli ett senare tillfälle, nu måste vi bara bort med den andra, för just nu har vi ju TVÅ soffor...

Spelade Monopol med Rasmus i kväll, snacka om knepigt spel. Jag som inte ens spelat det när jag var liten.. Mycke å hålla reda på, min hjärna orkade inte det iaf... Rasmus har mycke bättre koll på ALLT. Får ta och sätta mig in i spelet nån dag. Dessutom är det ett resemonopol så allt är MINI, man ser knappt var det står, hahaha!

Hade velat vara RIK i lördags, ställt mig i kö utanför stadium i lördags morse, velat komma in först och SHOPPAT gärnet... Lite ångest får jag när alla pratar om allt dom köpt för så bra priser... jaja, jag har nog allt jag behöver till vår och sommar så egentligen så går det inte nån nöd på oss. Men bara för att man vet hur mycke man kunde shoppat för sååå liiite pengar :D Men frågan är om Maria pallat att så i en kassa kö i flera timmar, nja... Jag hade väl fått ett psykbryt, hahaha!!

Nu sova!

// M

142

Blev ingen kväll med A & A , sjuklingar var dom i dag... Men vi har redan bokat en ny helg, hoppas vi alla är friska då :) Blev en lugn hemmakväll i stället med melodifestivalen. Dock bara jag och Emilia, eftersom att vi nog är dom enda i familjen som är intresserade :) Nåstan rätt  låtar som gick vidare, JAG hade rätt iaf : D: D :D

I dag har vi inte gjort så mycke, gjorde ett försök att ta oss in på stadium men det gick INTE så bra. Vi kom dit vid 13.30 och tänkte att nu är det väl ingen kö in. SÅ fel vi hade, stod och frös i över en halv timme sen var det tvärstopp. Ingen fler fick komma in i dag utan vi fick återkomma i morgon. Tänk dom som stått där i FLERA timmar och inte fick komma in. Fast jag skulle inte stå där i flera timmar, så viktigt var det då inte. Ett tips som hade varit bra,  täckbyxor!!!! Jag och Eva värmde oss på polarn sen hämtade Patrik oss, gjorde ett litet fynd där iaf, ett par trosor till Wilma för en tjuga. Men seriöst, trosor som andas när man tränar?? Dom fanns till å med i 74/80, tror ni det finns hemskt många bebisar som tränar eller???  Man kan ju använda dom som helt vanliga och dom var billiga så jag köpte dom bara därför :)

Nu blir det se lite TV!

// M

141

Det var plötsligt helg :) Jag har varit helt förvirrad i dag, trodde en stund att det var måndag eftersom att Emilia kom till oss idag, började fråga om läxor å kom på att det var ju fredag :D :D Vilken LYCKA!!!

I dag har vi varit in till staden, blev handla på maxi, bolaget, sporthuset, lindex och cervera :) Äntligen har vi köpt en ny innebandyklubba till Emilia som vi lovat :) Nu behöver hon inte få ont i ryggen av miniklubban :) Hann så klart in på Lindex och fynda en kofta till Wilma för 49 kr :) Köpte en fin present till A & A som vi ska på middag hos i morgon, det ska verkligen bli SUPER trevligt!!

Vad mer har jag gjort i dag, städat, rensat och flyttat runt saker i klädkammaren och garderober. Det finns en massa fula saker i lägenheten som måste bort eller bytas ut, idag åkte krokar i badrummet så var sååå FULA.. Så nu ser det bättre ut. Sen måste vi måla lilla toaletten, man kan ju knappt gå in dit för att det ser så hemskt ut. Hittade en massa reafärg på maxi, men ingen som jag tyckte passade.. Eller jag vet inte vilken färg jag ska ha förrens vi får en mattstump dit :D

// M


140

Haft en trevlig kväll hos fiiina T, alltid lika mysigt att bara prata :)

Nu blir det sova, låång dag i morgon med avd-möte....

// M

139

OPS, 2 veckor sen jag skrev här.... Gud så kass jag är alltså... jaja så är det...

Inget spännande har hänt vad jag vet iaf, livet rullar på som vanligt. Hm, nått kan jag väl ha att berätta?? Ja det mest spännande som hänt är väl att jag gått ner snart 4 kilo :) Det är så underbart, bara att komma i massor med byxor som legat å samlat damm ett bra tag. Nu jäklar ska jag hålla mig kvar på min nya vikt, eller jag har inte nått dit ännu, det är 4 kilo kvar. Men innan sommaren ska det vara 63 kilo som gäller!!!!! FOREVER!!

Nä, just nu kommer jag inte på nått mer att skriva, återkommer snart. Inom två veckor iaf :)

// M

138

I morgon blir det jobb igen :) Wilma är mycke piggare så det är ju skönt!!

Vi var en sväng på maxi i kväll och gjorde några fynd, det är bra priser där när det är REA :) Jag menar 5 par trosor för 19 kr, som hittat!!!!

Jag å bästa E har haft lite projekt i kväll inför loppisen som vi ska stå på, fast det slutade med att vi ändrade planerna totalt :) Fast mera kosing kommer det att ge oss! Vi är så smarta tillsammans vi två, hehehe!! Jag är pigg som en mört just nu, vilket inte alls är bra för vi ska upp super tidigt i morgon eftersom att jag öppnar och barnen måsste hänga med för deras förskola är ju inte öppen den tiden.. Tur man har det jobb man har så dom kan följa med tills Johan slutar.

Nu ska jag försöka komma på nått som gör mig trött, dricka kaffe vid 21.00 var INTE så SMART :S :S

// M


137

Hemma dagen har varit lugn, Wilma har varit rätt pigg. Lite lätt stött och rosslig.. Det var då inte läge för nån förskola iaf, så vi blir hemma i morgon med. Får vi se hur läget är i morgon, hoppas på att få jobba på Onsdag. Rasmus har varit uppe hos Eva och Pontus nästan hela dagen :) Han var som nöjd, fick mellis där och allt :) Sjukling där åxå så dom hade mest myst med film och tv-spel, jag slapp en massa syskon bråk så tack min vän!!!

En promenad hann vi med i dag åxå, vi har legat på latsidan några dagar så det var verkligen dax å röra på sig, man får ju se till att hålla i gång nu när vi gett oss f≠n på att komma i form :) :)

//M


136

Hemma med Wilma idag, tror det måste bli i morgon med.. Hon är rätt krasslig, snorig och hostar :S
Bjuder på lite bilder när Rasmus och Wilma åkte skidor här om dagen :D



Lite tråkigt tyckte Rasmus, det gick för sakta...


Men han kämpade på en stund iaf :)


Wilma var väl inte heller direkt imponerad men vi får träna fler gånger så kanske det blir roligare :)

Nu måste jag diska, vi har massor med disk...
// M

RSS 2.0