130

Denna sommar måste ju slå rekord i soldagar :) Det är ju sol varje dag man vaknar, tänk vilken chock man skulle få om det regnade, hehe! Det var har varit underbara dagar med sol och bad. I dag har vi varit ute i obbola hos våra bästa vänner, underbart som vanligt!! Tog lite kort i dag så här kommer några :)

Dom gillar verkligen vatten och även om det är kallt så ska det badas :) Vattenbanan var nog dagens höjdpunkt för vissa, Jonna var nästan blå om läpparna när hon åkt klart. Vi lämnade den där eftersom att vi inte har nån användning för den hemma hos oss. Jonna lyste upp som en sol när jag sa det, nu kan hon åka hur mycke hon vill :) Nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det nog soffläge hela kvällen.

// M


129

Lördag morgon och ingen sol syns till, det är bara en massa dimma... Men jag och Rasmus har det mys här hemma :)

I går hade vi en kanon dag ute i Obbola hos Tessan och Peder, jag hjäpte Tessan och måla lite saker. Kul att arbeta lite. Barnen lekte hur bra som helst, dom hade sitt hem i friggeboden och lekte mest där. Blev bjuden på grillat till middag så GOTT!! Vi Tackar för en helt underbar dag!! Sen fick Johan för sig att han skulle sova i friggeboden och det tyckte Wilma var en toppen ide så där blev dom kvar, hur spännande som helst tyckte Wilma. Så det var jag och Rasmus som åkte hem och hade det mys här hemma tillsammans. Väldigt bra för dom båda tror jag och dela på sig i bland och få lite egen tid med oss.

I dag hade vi ju en plan på att åka och bada men vi ser vad som händer än så länge är det ju inget badväder men jag hoppas det spricker upp senare :) Nu ska jag fixa frukost till mig och Prinsen.

// M

128

I går hade vi världens underbaraste dag ute i Sillviken :) Karlsson bjöd med oss dit för en heldag i hennes stuga, kanon bra hade vi det!

Stugan fick jag visst inte med på kort, men det är hur fint som helst där :) Tack K för den fina dagen vi fick tillsammans!

Hade sedan en MYS kväll med FINA T ♥♥♥

I dag är det mulet så vi får se vad man hittar på att göra i dag..

// M


127

FÖRSTA semester dagen är här, sååååå underbart!!! Jag vaknade 06.00 och kunde inte somna om, steg upp och hade lite egentid :)

I dag skiner solen och vi ska på besök ute hos Karlsson, det ska bli så mysigt. Barnen tjatar redan om att vi ska fara NU. Det blir efter lunch så dom får vackert vänta ett tag till. Vi skulle nog ut till hennes stuga om solen sken och det gillar jag, jag ÄLSKAR stugor :) :) Ja förutom utedass då, hahahaha!! Fast det är ju inte alla stugor som har utedass som tur är.

Nu ska jag hitta lite kläder till knoddarna så kanske vi går ut en stund innan lunch, sola sola sola!!!!

// M

126

Nu är det NÄRA NÄRA NÄRA!! Bara en dag kvar att jobba och den är såklart en SEN tur så jag slutar 17.45, inte var det nån som ville vara snäll och låta mig gå nån annan tur inte... Lite bitter är jag allt...

I dag har det var rätt fint väder så man fick sig lite sol på näsan iaf :)

Nu måste jag duscha Wilma som är klar i badet precis NU!

// M

125

UNDERBARA DAG!!!

I dag fick jag ÄNTLIGEN åka på stranden och SOLA och titta på när andra BADA :) Åkte med grannarna till nyvik och hade det hur bra som helst. Sen blev det grillning och lek ute och nu blir det snart FOTBOLL. Ja jag ska faktiskt se matchen och hejja på SPANIEN så klart :)

Så nu ska ska knoddarna i säng :)

Fick se en glimt att Emilia i dag, nu har hon varit borta länge men snart kommer hon hem igen, skulle bara vara några dagar hos morfar. Vi alla längtar efter henne!!! ♥

// M

124

Jag tog en STOR paus från detta, nästan 3 veckor blev det visst.

Vi tog oss hem från spanien iaf till slut, hemma väntade jobb jobb jobb... Så det har väl inte hänt så mycke sen vi kom hem, jag jobbar och dom andra njuter av SOLEN och värmen :) Hoppas bara att den fortsätter sen när jag är ledig åxå. Jag jobbar bara 3 dagar till nu till veckan, men det är verkligen dom längsta dagarna jag varit med omm när man jobbar på sommar förskolan.. Men ute får vi ju vara iaf som tur är :)

Nu hörde jag någon vakna så jag ska se vem som är uppe först i dag, skulle tro att det är Rasmus som vanligt :) Hoppas alla har en trevlig sommar!!

// M

RSS 2.0