102

Jahapp så var det sjuka barn då.. Wilma har feber...

Å jag som tog med henne å skulle göra ett nytt försök att köpa en vinterjacka, det gick ju inte så bra sist :S Hon som brukar vara så glad när hon är med mig å shoppar. Men hon grinade mest och orkade inte gå.. sen när vi kom hem så åt hon ingenting utan kröp upp i mitt knä.. Å då först märker jag ju att hon är jätte varm så det var fram med termometern, 39,5 hade hon. Stackarn som var med mig stan och var inte alls nå pigg..

Rasmus och Wilma har tagit kort på förskolan idag, så nu väntar jag med spänning :) Nytt för i år var att man får dom skickade till mobilen innan man får hem dom :) Det ska bli kul!!!

Nä nu måste jag gå å lägga mig så jag orkar jobba i morrn, å sen är det ju helg! Hurra, fort gick den här veckan!!

kram

// M

101

Måndagen avklarad :) Nu är det snart helg igen, hahahaha!! Nä skämt å sido, låter ju riktigt illa om jag redan längtar tills helgen :P Eller det gör man väl alltid på nått sätt, men det skulle ändå inte vara så kul att ha helg jämt kanske..

Dagen har varit bra,  har inte hunnit med så mycke eftersom att jag slutade 17.00. Jag och Wilma har sjungit en massa sånger tillsammans, det gillar hon fast jag låter som en kratta.. Emilia har farit till sin mamma så det är lite tomt här.. Rasmus och Wilma räknar som vanligt hur många dagar det är tills hon kommer tillbaka :) Viktiga grejer så klart :)

Rasmus var så sur i går när vi for på Maxi eftersom att Emilia ville stanna hemma medans. Han kunde inte förstå varför hon fick stanna hemma ENSAM och inte han. Jag försökte förklara att Emilia är ju 5 år äldre än dig och då klarar man sig själv. Nä det gick han inte med på, han tyckte att hon åxå skulle med för det var sååå orättvist att han måste följa med och inte hon... Han köpte det inte alls hur jag än förklarade... jaja.. vad gör man...

Nu ska jag sova!

// M

100

Hittade den här bilden på dom nu sovande tjejerna i rummet brevid :)



Det är taget för 4 år sedan när dom gick på förskolan skutan. Dom går på olika skolor men vänskapen håller dom vid liv ändå :) Sötnosar!!

// M


99

I dag blev det inte nån tripp till stan, får bli en annan dag.. Jag och Wilma åkte ut till obbola i stället, det är alltid trevligt att komma dit ut i skogen :) Saknar INTE huslivet men det är nått med att vara där ute som gör en harmonisk. Wilma hade åxå trevligt, hon och Nellie har så roligt tillsammans. Hittar på en massa skumma saker, styra runt varandra i en låda, bjuda oss på varmt vin med mjölk i ( hm.. låter inte så bra kanske ) HAHAHAHA!!! Vinet serverades dessutom i små små glas som såg ut som riktiga vinglas :) Sötknoddarna!

I kväll har Emilia sovkompis, det var nog bland det roligaste jag visste när jag var liten. Vi sov alltid över hos varandra jag och mina kompisar. Maria T var en trogen gäst hos oss och så spelade vi tv-spel halva natten :) SUPER MARIO BROS!! Det var tider det.. Kul hade vi iaf :)

I morgon vet jag inte vad man ska hitta på... Kanske man ska ta sig till en lekpark eller nått? Nån som vill följa med kanske? Ta med mellis å hade bra :)

// M

98

Ja men då hade snart den här veckan gått, så skönt att vara ledig sin fredag. Jag gillar VERKLIGEN att ha en extra ledig dag. Å efter denna vecka så behövdes den :)

I dag har jag och barnen varit runt i stan. Jag gjorde ett tappert försök att köpa en vinter jacka, MEN min söta son tyckte inte det passade honom så klart. Ja wilma var väl kanske inte på humör heller... Så medans denna underbart snälla trevliga personal på intersport hjäpte mig på och av med jackor så hängde Rasmus bokstavlingen i min kofta å skrek att han minnsan hade ont i benen.. Och Wilma stod brevid och skrek: JAG VILL ÅKA RULLTRAPPA!!!  Jag hade egentligen bara lust att gå men eftersom att hon börjat hjälpa mig så ville jag ju så klart visa mitt intresse för den fina jackor som hon visade mig....

Ja till slut så sa jag att jag skulle fundera lite, den snälla personalen gick och hjäpte nån annan så då tog jag en unge i varje hand och LÖPTE ut från intersport!! Sen var jag arg som ett bi ända till maxi och försökte förklara för Rasmus ( vilket jag gjorde inne på intersport typ 10 gånger på ett pedagogiskt sätt såklart ) att mamma fryser i sin jacka och måste ha en varmare jacka och bla bla bla bla bla )..

Ibland är det inte så lätt inte, att man inte lär sig.. Man ska fara UTAN barn, men jag hade inget val för Johan hade jobbat och sov och jag kände att jag behövde en jacka innan nästa vecka..  Jaja, kanske kan åka in i morgon när Johan vaknat :) :)

Ja annars  har resten av dagen varit bra, svärmor med familj var förbi :) Det var kul att ses, har inte sett på länge. Sofia har gips för hon har opererat tån för den var av och svämor har fått proppar i benet så dom var som halvhalta dom två.. Hoppas det går bra med svärmors ben, proppar skrämmer en tycker jag iaf...

Nä nu ska jag se tv!

// M


97

Så var det Måndag igen.. Underbart att T var tillbaka på jobbet, det är verkligen TOMT utan henne.. Men nu är allt som vanligt igen :)

Har verkligen INGET att skriva just nu.. hm... nä men då skriver jag inget mer just nu då..

// M

96

GOD MORGON!!!
Ja det var sååå kul i går på cykelfesten :) Trevliga människor och väldigt god mat fick vi :) :)

Nu sitter jag bara och väntar på att barnen ska komma hem, det gick visst bara bra att vara hos Helena och sen hos Peter, TACK! Tur man har sådana SUPER vänner som ställer upp för en :)

Nu blir det lite frukost!
// M

95

Ujuj, våran cykelfest har legat pyrt till idag :S Svärmor är sjuk ( krya på dig!!!! ) så självklart kan vi ju inte skicka barnen dit i morgon.. Men våran räddare i nöden PEPPE ska vara barnvakt åt barnen, han har sina egna två åxå så han får fullt upp han :) Dom ska nog en sväng till Helle först ( tack även till dig!!! ) för Peppe ska jobba en sväng å hinner nog inte hem tills 15.00. Barnen värkar nöjda, Rasmus ville spela fotboll med Linus och skulle ta med sig gamecuben så dom kunde spela " mario party ".

I kväll har vi varit på kalas hos Helle, GRATTIS på den stora dagen. Fick oss en massa god ost med kex och lite vin, MUMS!! Har inte ens hunnit hälsa på henne sen hon flyttat, eller att tiden inte finns kan man väl inte heller skylla på :S Nä men vi ska skärpa till oss och ses lite mer tycker jag :)

Har just lagt barnen så dom sover nog snart, är lite nervös för i morrn.. Man vill ju ha allt perfekt när gästerna kommer :) Undrar vilka som kommer hem till oss???? Nån som vet????

Blev bjuden till bryggargatan i kväll åxå, det var ju synd att vi skulle vara pigga å krya i morrn, annars hade jag hakat på det :) Men L & A vi får planera in en kväll så det blir av!!!!! Lite middag och en massa myys :)

Nu ska vi se film!

// M

94

Men såå dålig jag är på att skriva här...

Jag har nog inte riktigt haft tid denna vecka, har som varit fullt upp :) Måste ta å skärpa mig, fast det kanske jag har sagt MÅNGA gånger :S Ja men jag säger det ingen nu då, hehe :)

I dag gick man äntligen på helg iaf, förra helgen blev såå kort när jag jobbade på fredagen. Men det var det ändå värt för jag behöver lite komp så jag får vara ledig nått till jul.

Jag längar SÅÅÅ mycke tills på lördag. Då är det den årliga cykelfesten, vi är med för 2:a gången. Förra året hade vi KANON kul. Så jag har höga förväntningar i år!! Vi fick förrätt, det ville jag nog mest ha så jag är nöjd! vi vet vad vi ska göra så allt är som klart :)

I morgon ska jag mysa en massa med mina små guldklimpar :) Har saknat dom i veckan när man haft kvällsmöten, då försvinner en massa tid med barnen :S

Måste bara sätta in ett kort på Wilma som jag tog för ett tag sen när hon somnat i soffan. Jag tycker själv att den är underbar :)

Lilla prinsessan :)

// M


93

Livet är underbart :) Vi har fått en 4:a, JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

Äntligen är det helg, har jobbat min lediga fredag för vi var lite kort om folk på jobbet. Kan ju vara bra att få i hop lite komptimmar med tanke på att jag inte har en endaste semesterdag kvar och inte en endaste föräldradag :(
Så om man ska vara ledig nått till jul så är det bäst att börja jobba i hop lite komp :)

Nästa helg är cykelfesten som jag ser fram emot, det var såå skoj förra året. Bland det roligaste jag varit med om iaf :) Väntar nu med spänning på vilken rätt man får, hoppas man får veta i dag eller i morgon. Förra året hade vi varmrätt så jag hoppas på förrätt i år så han man gjort bort sitt i början av kvällen :)

I dag ska vi äta tacos, MUMS!!
// M


92

OJ vad jag ljög nu om min jobbiga vecka! Jag har ju BYTT schema rad för guds skull, vi jobbar inte ens till 18.00 till veckan :) Vilken glad överraskning!!!!

// M

91

Söndag redan? Vart tog helgen vägen egentligen... Å jag har min jobbigaste vecka framför mig med två 18.00 dagar.. blä....

I går var vi ute hos svärmor, Wilma var snorig som bara den å plötsligt hade hon feber och var allmänt hängig.. det enda hon pratade om var att hon ska minnsan på bamse gympan i morgon ( idag )... Men sen efter nån timme så var febern bara borta. Natten har gått bra, hon har snorat en del men hon har inte nån feber iaf :) Så vi får se hur jag gör med gympan.. Hon har väntat i VECKOR på den här dagen..

Grannen har fått klagomål för att deras hund skäller, jag tycker då inte att den gör det nå mycke.. Inte så att jag blir störd iaf :) Å då tänkte jag: Snart har vi nog åxå en lapp på där det står att våra barn lever rövare och skriker :S Hm... jaja vi får väl se om det kommer nån lapp..

// M


90

I dag har vi haft en underbart rolig dag på Leoslekland men Eva och pontus, barnen hade sååå roligt :)

Wilma gillar bäst att vara i lilla bollhavet och åka rutschkana där.



Cyklarna är åxå en favorit :)

Rasmus är ska åka tiger rutschkanan.



Den går verkligen fort, så snabb så jag hann ner och ta ett kort :)

Min busunge!!

Bäst att hålla i sig ordentligt!



Rasmus i tunneln, mamma fick dock en massa ont i knäna ( haha ).

Äta varmkorv till mellis :)

Rasmus åt pannkaka, MUMS!



Bad i bollarna!



Det gäller att ha tungan rätt i mun :)



Min stora kille ♥



Wilma älskar att vara framför kameran ♥

Det blir fler besök på leos framöver, det är så perfekt att vara ledig på fredagar så kan man fara på dagen. Det var inte alls mycke folk och då kan man släppa i väg barnen själva mycke mer :)

Nu ska jag se tv och sen blir det att börja på en ny bok, har fått dille på att läsa på kvällarna. Hoppas nästa bok är lika bra som den förra bara.

//M

 

 


RSS 2.0