95

Ujuj, våran cykelfest har legat pyrt till idag :S Svärmor är sjuk ( krya på dig!!!! ) så självklart kan vi ju inte skicka barnen dit i morgon.. Men våran räddare i nöden PEPPE ska vara barnvakt åt barnen, han har sina egna två åxå så han får fullt upp han :) Dom ska nog en sväng till Helle först ( tack även till dig!!! ) för Peppe ska jobba en sväng å hinner nog inte hem tills 15.00. Barnen värkar nöjda, Rasmus ville spela fotboll med Linus och skulle ta med sig gamecuben så dom kunde spela " mario party ".

I kväll har vi varit på kalas hos Helle, GRATTIS på den stora dagen. Fick oss en massa god ost med kex och lite vin, MUMS!! Har inte ens hunnit hälsa på henne sen hon flyttat, eller att tiden inte finns kan man väl inte heller skylla på :S Nä men vi ska skärpa till oss och ses lite mer tycker jag :)

Har just lagt barnen så dom sover nog snart, är lite nervös för i morrn.. Man vill ju ha allt perfekt när gästerna kommer :) Undrar vilka som kommer hem till oss???? Nån som vet????

Blev bjuden till bryggargatan i kväll åxå, det var ju synd att vi skulle vara pigga å krya i morrn, annars hade jag hakat på det :) Men L & A vi får planera in en kväll så det blir av!!!!! Lite middag och en massa myys :)

Nu ska vi se film!

// M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0