väntar

På att Emilia ska sluta skolan, då åker jag och ungarna till svärmor över natten. Johan ska till Peter och dricka öl så då passar det ju bra att dra till vännäsby för oss. Wilma har ju tjatat om att sova hos farmor så hon är super glad :)
 
Har städat en del idag inför husvisningen som jag trodde var på måndag för det sa mäklaren. Men tur var ju att vi var uppmärksamma å kollade bil å bostad, såg ju där att det står den 3 feb och det är ju tisdag. Hade ju fått ett psykbryt om jag städat allt tipptopp en dag för tidigt... För när man har ungar så blir det stökigt igen på ett par minuter :S :S

Nu ska jag packa det sista inför natten hon svärmor.
Ha en trevlig helg allihopa :)
// M

underbart kvälls väder

Efter middagen så kom Emilia och Rasmus på att dom skulle ut å åka skidor. Har ju såklart inte hunnit fixa stavar till Rasmus men Sofia var snäll och lånade ut Liams så Rasmus fick ta sin FÖRSTA skidtur i sitt liv :D Hade såklart INGA batterier till kameran så det blidde inga bilder....
Men jag må säga att han var HIMLA duktig, till å med grannen som kom ut å dammade en matta vart imponerad :)
STOLT  MAMMA!!!!!
Han hade bara så himla bråttom å ville åka lika fort som sin Super duktiga storasyster :) Emilia var en riktigt hejjare på skidor :)
Wilma hon åkte en massa spark hon, fram å tillbaka på gatan. Sen åkte vi en massa skrana, bob och tefat i våran lilla skottbacke. Det var sånt där supervinterväder att man aldrig ville gå in, men halv åtta fick vi lov att avsluta iaf.
Det var våran underbara avslutning på den här dagen :)
Ja just ja: NU HAR JAG HELG!!!!

//
M


9 dar sen

Jag skrev här... SORRY!!!
Men vårat internet har legat nere... sååå boring det har varit :(

Å inte kommer jag komma i håg allt som hänt de senaste 9 dagarna, kommer ju knappt i håg vad som hände i går hahahaha... hm...

Ja men i helgen vet jag vad vi gjorde iaf, åt SURSTRÖMMING :S Alltså det är inte gott, har inte smakat på typ 8 år men jag kan ju inte påstå att det blivit nå mycke godare. Lite kanske, åt en halv " klämma " iaf :P
Sen har vi åkt lite skridskor med Rasmus å han har lekt en massa med Liam :) Nu har jag å sofia skärpt till oss lite, man kan ju fasikens inte bo två hus från varandra å inte ses så sällan som vi gör.
Jo men jag var ju med henne på bröllopsmässa åxå på plaza, det kallar jag INTE en mässa :( Riktigt uselt, vi hade nog en egen uppfattning om vad det skulle finnas där hahahaha :) Ja men vi fick ju umgås en stund :)
Har nog inte sagt det kanske men JAG och JOHAN har ju fått den stora äran att vara värdpar på deras bröllop :)
Så den 6 juni smäller det :) Det ska bli skoj :D

I går blev jag rejält uppskrämd... Wilma var med på Rasmus Bamsegympa å föll ner från bänken i omklädningsrummet med pannan före.. Men helt otroligt så gick det bara bra, jag kan ju knappt se vart hon slog sig i pannan. Men jag var in till  henne  flera gånger under kvällen å kollade så hon vaknade när jag pratade med henne. kl ett så var hon upp å kissa å efter det kunde jag sova. Det som gjorde mig mest nojjig var ju att jag läste tidningen precis efter jag lagt henne. Där stå det om nån som ramlat med moppen å slagit sig MEN kände sig okej efteråt, två dagar senare var han död :S Så en liten smäll mot huvudet kunde vara livsfarligt... Ja sånt ska man inte läsa egentligen... Ja huvva, det gick bra iaf :)

Nä nu måste jag fortsätta spana runt på nätet, har mycke att ta igen :D
Skepp å hoj!
// M

Blåsigt

Men jag och Rasmus pallrade oss i väg till skridskobanan iaf :) Eva mötte oss där, sen spelade vi en massa hockey med Rasmus :) Han har faktiskt riktigt bra koll på boll och klubba, kanske han börjar med hockey. Fast det vill inte jag, en massa utrustning å in till stan på träningar å dessutom oftast tidiga helgmornar brukar små knattarna få som tid :S Fast det är klart är han en hockey kille som måste man väl bita ihop då :)
Han börjar bli bättre på att ta sig fram på isen åxå, och utan ett minsta gnäll idag med :)
Stolt mamma!!!!
Sen bjöd snälla EVA hem oss på lite mellis och kaffe. Rasmus spelade en massa spel med Felicia, Gabriel och Pontus. Han hade väldigt kul :) Underbart att se att stora låter de mindre vara med :)

Lev å må!
// M


3 timmar senare

Har JAG bytt min FÖRSTA dragkedja :) Det trodde jag inte att jag skulle fixa, men det gjorde jag efter en massa svordomar å en MASSA tråd som krasslade in sig i maskinen :S
Men dragkedjan sitter där den ska i overallen, det blev inte så snyggt men det kvittar :) Det viktigaste av allt är att den funkar klockrent!!!
Fasikens så bra jag är!! Jag ska skryta som bara den för Lilian på måndag :)
Gud så bra jag är :) :)

Saknar Johan som jobbar på våran dag...


Nu ska jag slappa en stund innan sängen.
// M

Min Johan

                                            6 år tillsammans



                                               Jag älskar dig
              


pulkbacken

Jag å barnen var hurtiga å tog oss i väg till bräntebacken i dag och åkte lite :) Vädret var inte så mysigt men det var kul iaf. Wilma tyckte det var sådär, hon ville åka skrana men när vi åkte så skrek hon att hon inte vill åka mer. Men sen när vi var nere så ville hon åka mer iaf. HAHAHAH :)
Efter en timme så gick Emilias dragkedja sönder på jackan ( på hennes fina everest jacka dessutom, morr ) så då var det bara å åka hem.
Men lite frisk luft fick vi i af :)

// M

Tävling




"Jag är med och tävlar hos Linda om ett valfritt Kramamig-plagg från Leiloo.se. Tävlingen avslutas 28 januari. Var med och tävla du också!"

Lets dance

Det är fasikens ett härligt program. Dom är så söta dom som inte är så bra på det här med dans :) Jag diggar iaf programmet :) Kul med Hasse från efterlyst, hahahaha :)

Idag har vi varit inne HELA dagen, tyckte som att det var små kallt ute. Imorgon ska vi försöka oss ut och åka lite skridskor hade jag tänkt. Ska först på lite kalas hos Moa som fyllt 4 år, vi missade ju den stora dagen eftersom att alla hade en massa magsjuka här :S
Har köpt ursnygga kläder till henne, hoppas hon gillar dom :)

Nä nu måste jag ner å se på tv igen.
// M

Bättre dag i dag :)

Tur var då det, varit ett par piss dagar denna vecka. Att denna dag blev bättre kan ju grunda sig i att jag har HELG nu :)
Näe men det var lugnare idag så då funkar allt bättre :)

Barnen ligger i sina sängar just nu, tror Rasmus redan sover. Wilma måste man alltid springa till ett par gånger, oftast ska hon ha vatten eller så har man glömt att pussa hennes gosedjur eller nått. Då ligger hon å ropar:                           Muen har inte fått nån gonatt puss mamma!!! Hon vet ju att det heter ko men säger att det är en Mu, hahahahaha :)

På lördag har jag och ÄLSKLING varit tillsammans i 6år, jises vad tiden gick fort alltså :S
Men Johan jobbar så det blir inget fira i helgen, får ta det nästa helg :) Fast vi är ju båda snåla av oss när det gäller att åka in till stan å ta en helkväll, det kommer ju gå 2000 spänn innnan man lägger huvudet på kudden den kvällen å det är de tinte värt tycker vi... Får se vad man hittar på, måste ju ha en barnvakt först åxå.
Nu ska jag göra nått vettigt, har gjort en vettig sak i dag iaf. Jag har skurat alla golv nere :)
Lev å må!
// M

Jo en sak till

vill jag säga:
T är bara bäst!
Slem eller inte slem det är den stora frågan? Hahahahaha :)
// M


skulle inte skriva

lovade jag mig själv att inte blogga idag för jag e på piss humör idag med.
jobbet gör mig galen..
Så nu fick jag skriva det iaf!
// M

stör mig fortfarande..

på hundskiten, har nästan kommit över det, HAHAHAHAHAHA :)

Vilken skitdag på jobbet, hur jobbigt som helst... Den började ju inte perfekt i å för sig... Stress som vanligt.. å så skulle min underbara mamma åka hem. Å det är alltid lika jobbigt, fort gör jag avskedet.. huvva.. Önskar att dom bodde här nära oss så man kunde ses när man ville :) Saknar henne redan...
Å sen så glömde jag ju så klart Rasmus kyrkis saker så jag fick åka hem å kom försent till jobbet :(
Å julgransplundring skulle vi ha  å allt var bara skit i dag, bara jobbigt...
Jaja det är en ny dag i morrn.

Å så har Wilma typ nån sjuka som heter Femte sjukan, nå skumt som jag inte hört talas om iaf. Röd om kinderna är hon i  för sig bara än så länge. Pratat med sjukvårdsupplysningen å dom sa att det var lungt att gå till förskolan om dom var pigga. Å så har jag fått expert hjälp av grannen Ulla, TACK ULLA !!!

Nä nu ska jag kolla lite annat!
Kramis
// M

Besök

Av svärmor denna söndag :) Det var LÄNGE sen vi sågs så det var mycket trevligt :)
Snart kommer min farmor hit på middag, hon är livrädd för magsjuka så vi har väntat med att bjuda hit henne. Dessutom är hon en som får magsjuka bara man nämner det så det har varit lika bra att inte umgås.

Alltså vissa hundägare blir jag såååå förbannad på. När eran hund bajsar ute så är det banne mig ERAN skyldighet att plocka upp efter hunden!!!!!!!!!!! Det är ju sååå äckligt när det ligger ca 7-8 bajs korvar utan för husen där mina barn är och leker. SKANDAL vill jag säga!! Om jag visste vem som låtit sin hund göra sina behov ute på gatan så skulle jag banne mig gå dit å kräva att dom kommer å plockar upp allt. Tog själv bort det värsta men det var inte lätt med tanke på att det smält fast i snön, Säger bara BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!
Skaffa inte nån hund om du inte orkar plocka upp efter den, hoppas du torkar dit eget arsle när du är på toan eller det kanske åxå är för jobbigt eller???? LATA hundägare är vad ni är!!!!!!!

// M

LÄNGE SEN

jag skrev nu, eller det är ju bara en vecka sedan..
Hade ju haft tid när jag kom hem från Finland MEN det blev magsjuka här hemma för hela slanten.

Å det jag är mest sur över är att vi fick den från min mormors hem som hon är på.
Vi åkte dit förra lördagen, vi kliver in å säger hej till mormor, ger henne kramen å pratar lite. SEN säger personalen att jag vi har ju magsjuka som går här, tänkte du som har små barn. Jaha men tack du tänkte jag det kunde du väl sagt precis innan vi kom in. Eller tycker jag att det ska stå på dörren.
Här i sverige får man ju typ inte ens komma och hälsa på under magsjuke tider ju..
Ja men vi tänkte att får vi det så får vi det. Tänkte in te mer på det.

På vägen hem med färjan blåste det MASSOR så mamma blev ju såklart JÄTTE åksjuk ( tänkte ju inte på att det kunde vara magsjuka då inte ) å mådde inte alls bra :S Jag satt i cafeterian å drack vin hehehehe :)

Onsdag började Wilma kräkas, HELA natten var jag vaken, var måttligt kul att gå på jobbet på torsdag, jag var mer död än levande... :(
Kommer hem från jobbet, Rasmus klagar på magen, det går bara en stund så säger han att han behöver kräkas. Har tur som hinner med hinken kan jag säga :) Sen mår han toppen :)
Wilma har ätit rätt bra under dagen, men hinner bara lägga sig så kommer det MASSA kräk i sängen å sen var det kräk ÖVERALLT BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ.......
Då började jag känna mig less på att tvätta å skura över allt... Natten gick bra, men på morgon skulle hon dricka vatten å ville bara ha mer å mer. å då kom ju allt uppe igen, fst hon bara drack ett halvt glas. Sen fick hon bara med tesked under dagen i går, det var i å för sig det enda jag fick i henne på hela dagen. Å lite cola, så mot kvällen blev hon lite piggare :)
Ja å johan fick det åxå under natten mot fredag på jobbet så klart. Men kl 01.00 på natten fanns det ju ingen som kunde komma å jobba så det var ju bara å stå ut för han. Fast jag är glad att han gjorde bort det där :)

Bara JAG kvar då, än så länge inget, HURRA HURRA HURRA HURRA!!!! Brukar klara mig konstigt nog, fattar inte hur det går till alltså??? Det är ju väldigt underligt eller?
Ja men jag är ju glad för det iaf :)
Jag säga att det är tur Emilia är hos mamma, annars hade jag haft en tredje å ta hand om åxå :S
Å Jag är Evigt tacksam min mor som är här som har hjäpt mig :) Annars hade det nog inte gått känns det som :S
TACK MAMMA!!! :)

Idag är alla pigga å glada :) Jag å mamma har varit på stan å shoppa lite, det var skönt att komma bort från alla sjukdomar :)

Hade!

// M

Finland

Åker till Finland om ett par timmar :)
Så det blir en paus i bloggandet på ett par dagar :)
// M


burr

Har varit ute en stund med Rasmus och Wilma, men det blev inte såå långvarigt.. Båda frös efter ett tag fast vi klätt på oss ordentligt. Fick oss lite frisk luft iaf :)

Gårdagen blev trevlig trots allt :)

Undrar vad man ska hitta på å göra i dag då???? Slappa kanske passar bra en dag som denna :)

I morgon åker jag till Finland ett par dagar :)

// M

RSS 2.0