123

Jag vet att jag varit SUPER kass på att skriva när vi varit på semester.. SORRY!! Men det får ni leva med :) I dag är det sista dagen, i kväll lyfter vi. Började om med packandet i går igen, halvjobbigt att göra allt igen. Men denna gång hoppas jag att vi inte behöver göra det igen :) Vi har verkligen haft super härliga veckor här nere, helt UNDERBART!!!

Skulle vilja lägga en en massa bilder MEN det är så SEGT här så det skulle ta mig en timme att lägga in ett par bilder.. Väldigt synd.... Men nu blir det frukost, snart är alla vakna så jag tänkte hinna duka fram det tills dom vaknar :) Syns snart hemma i sverige!!

// M


122

Fick just i gång dagorn med alla bilder :) Så några bjuder jag på :)




Gud så segt, jag får sitta här hela natten om jag ska sätta in fler... Men 3 blev det iaf :)

// M


121

Hinner aldrig hit å skiva nått, vi har fullt upp hela dagarna. Barnen somnar vid 22.30 å sen orkar man inte sitta vid datorn direkt...

Men resan hem gick inte som planerat i går, det var tydligen STREJK så vårat plan var inställt.. Och det sjuka var att det fanns inte en plats på något plan förrens på MÅNDAG!!! Så vi fick oss 5 dygn extra här :) Klagar väl inte direkt, det går ingen nöd på oss. Missar bara två dagar till på jobbet, det känns ju mindre bra å ställa till det där, men vad gör man... Det värkade ordna sig där iaf så det känns skönt, jag får jobba häcken av mig när jag kommer hem i stället, hahahaha!!

I dag har vi badat pool hela dagen, de små har blivit så duktiga i vattnet :) Båda dyker under vattnen och hoppar från kanten. I morgon ska vi träna å hoppa med puffar, än så länge har dom badring :) Nu ska jag slappa framför tv:n en stund.

// M

120

Grattis kusin Tomas & Emelie som fått en POJKE i dag :)
Så nu ska det shoppas present och vilka lycka att han kom INNAN vi åkte hem från spanien :) ÅÅÅÅ vad jag ska sniffa bebis sen :) :)

//M

119

Solen har övergett MIG!!! Molnen fortsätter att skymma solen... Och i morgon skulle det tydligen regna, denna andra vecka har inte vädret varit så bra och inte så varmt heller. Solen har tittat fram ibland men när den försvinner så fryser man ju nästan..

I går var vi på vattenparken i mulet väder, barnen hade roligt fast Rasmus mest hackade tänder den stackarn. Emilia var mest i vattnet som vanligt och Wilma var sist upp när dom stängde så badvakten fick vissla för dom hade stängt av vattnet i alla vattenfall, hahaha!!!

I dag har vi varit och hälsat på några vänner till mor och far, barnen bada i polen och hade det trevligt. Nu är det inte många dagar kvar tills vi åker hem.. snyft... men tur mor och far kommer snart till oss :) TREVIGT!!!

Kom på att jag och mamma var på loppis i dag åxå, snacka om STORT!!! Skulle haft med mig mina trogna loppisvänner dit :) Det var varmt just då för då minsann var solen minsann framme men inte sen när vi skulle bada, haha!! Nu ska jag försöka få i säng barnen, men det brukar inte gå denna tid. Vid tio kanske det går bättre, men det är tur att dom sover till 10.00 iaf :)

// M


118

Seriöst jag trodde jag var i spanien.. Tror det är nån som skickat hit kallsverige vädret, nån som känner sig skyldig??? REGN hela dagen och typ 20 grader, VAD?? Hoppas det bara är tillfälligt, jag som just börjat få till färgen och skulle lägga på speeden nu med sololja å allt... Fast jag vara ganska röd i går så kanske denna dåliga dag gjorde min kropp gott :) Det tar en himla tid för mig att få färg så tur vi skulle vara här i två veckor, hehe!!

I dag har jag, mamma, Emilia och Wilma varit på en liten shoppingtur. Fick bla med mig ett par ursnygga taighta svarta jeans för 100 kr :) Men i kväll har vi ätit på restaurang så nu är väl jeansen för små, hahaha! Nä  men jag tror jag klarat vikten ganska bra här nere, kanske ett kilo upp skulle jag tro. Men det får jag väl ta :)

Vi var även en sväng och bastade hos några vänner, eller dom är inte där så vi får låna deras radhus som har pool så barnen bada fast det regnade och var kallt. Vi hoppas på bättre väder i morgon så vi kan fara dit och bada och sola hela dagen :) Nu ska jag dricka lite kaffe, ja jag vet att kl är 23.00 men här är man vaken LÄNGE! Ja i dag tog Rasmus rekord, 09.30 vaknade han :) Men det går ingen nöd på honom på morgon eftersom han spelar sitt nya nintendo DS varje morgon tills vi andra vaknar :)
Nu mitt kaffe!!

// M

117

En snabb uppdatering. Vi har just ätit MIDDAG, hahaha!! Kom hem från tivoli vid 23.00 och då åt vi hämtpizza, MUMS :) Man äter ju lite senare här än hemma så ungarna är hel förvirrade av mattiderna. Vi äter ju lunch vid tretiden och fikar något lite senare och sen middag SENT....

Tivolit var MYS, ungarna var helgalna och skulle åka allt, Wilma kunde åkt allt (orädd som hon är) men fick ju så klart inte för hon var för kort... Det bästa var helt klart FRITTFALL!!! Jises så rädd jag var, Johan sa att jag skrek MEST av alla som åkte med, pinsamt värre... Emilia skulle med men vågade inte när vi skulle kliva på, det förstår jag.. Annars så lurade hon med en på en massa läskiga saker, hon är rätt orädd hon med när det kommer till karuseller :) Nu ska jag sova så man orkar med en NY dag i morrn..

// M

116

Äntligen så funkar internet här nere i värmen :)

Det har inte funkat sedan vi kom hit men i går så fick vi tillbaka det, men i går hann jag inte uppdatera nått.. Tyvärr så kan vi inte koppla upp våran dator på nätet för då slutar nätet att fungera, varför vet vi inte.. Så alla bilder ligger på den andra datorn... Hade ju velat lägga upp lite semester bilder här ju.. Jaja, kanske vi får det att funka eller så får jag försöka skicka över bilderna, men man har inte så mycke tid till att sitta här.

Vi har haft en massa bra dagar här sedan vi kom, stranden varje dag med en massa bad i havet. Det blev dessutom värmebölja när vi kom ner så det har legat på runt +30 grader sedan vi kom ner :) Men vi tar det lugnt med solen så man inte bränner sig. Alla har klarat sig bra, Wilma är nog brunast av oss alla än så länge. Emilia är ett vattendjur och ligger i havet HELA tiden vi är på stranden.

Har hunnit med en massa shopping åxå, mest jag och Emilia som sprungit runt i affärer.

Jag väntar med spänning på utvecklingen av bebisankomsten som jag hoppas ska ske snart :) Skulle vara såååå kul å se vad det blir INNAN vi åker hem!!!

Saknar er alla där hemma!!! Lovar att försöka uppdatera några gånger till medans vi är här, men oftast är vi hemma sent på kvällarna och har fullt upp på dagarna. Hade varit skojsigt med lite bilder, men vi vågar oss inte på att försöka med våran dator för det börjar vara lite tjatigt för dom vi ringer till å säger att internet är inte funkar, vi är glada att vi har en dator som har internet så vi får nöja oss med det :)

Kramis

// M

RSS 2.0