75

I kväll tar vi bilen och kör till Finland. Hoppas nu på att barnen kommer sova några timmar på natten iaf :) Annars så är dom rätt nöjda i bilen så det går nog bara bra :)

Har snart packat klart, sen ska jag städa lite för jag gillar inte att komma hem till stök... Så det ska vara toppskick när man åker från hemmet.

Vi får se om mamma har med sig sin dator, i så fall kanske man kan blogga lite i Finland :)

// M

74

Äntligen så börjar vädret likna nått :) SOL i dag igen, man blir ju bara sååå lycklig :)
Har tvättat och fixat lite idag inför trippen till Finland, men jag har hunnit med lite solning på balkongen åxå. Skulle har varit på stranden idag men tiden fanns inte riktigt. Emilia fick fara på badhuset i dag med kompis så hon var nöjd iaf.

Svärmor var hit idag och hade mig sig bordet som vi fått till våran balkong så nu börjar den likna nått, så där i slutet på sommaren, hahahaha :) Men jag hoppas på fin väder hela augusti så vi hinner nog njuta av våran balkong skulle jag tro. Nä nu måste jag hänga mera tvätt.

// M

73

KANON väder idag :)  Man blir bara sååå glad när man vaknar och solen skiner :)

Har haft en toppen dag ute i obbola, en massa lek och soooool för mamma :) Jag höll fasikens på att bli blek ju :) Men nu så har man fått tillbaka lite färg :)

Just nu är vi hemma på bryggargatan hos S & D, har fått kanon god mat ( förrätten var GODAST ) och dricker lite viiin :) Ja en LYCKAD dag :)

Ps. Sofia du är bara sååå BÄST!!! D.s

// M

72

Vädret säger jag inget om idag.. Man behöver inget säga så vet alla iaf..

Rasmus ser piggare ut i dag, han kräktes i går kväll och var jätte varm hela ända till midnatt. Efter det sov han några timmar. Vid fyra var han uppe å sökte sin kudde och då var han varm igen. Det är tur att han kan svälja tabletter för vi hade slut flytande alvedon.

Han är duktig den killen :) I går kväll räknade han själv ut att Emilia är 4 år äldre än han ( hon är 5 år äldre men just nu är ju hon 9 år och han 5 år ) Han höll upp 9 fingrar och tog bort 5 st för han är ju 5 år å då blir det kvar 4 fingrar så hon är fyra år äldre än mig :) Mattesnillet :)

I dag blir det shopping!!!

// M

71

Tittat på gamla bilder på barnen och hittade bilden som är min favvo bild på Emilia och Rasmus.


♥ såå söta ♥

70

Jaha, nu skiner solen som bara den! Varför denna tid kl halv sju på kvällen?? Ja jag är lite bitter påsommarvädret som ni kanske hör. Rasmus har fått feber, typiskt... Hoppas nu bara att alla barn är friska på fredag när vi ska åka bil till Finland.
Jag längtar sååå mycke efter min mamma och pappa. Bara några dagar tills vi får ses :)

//M

69

skitväder i dag åxå... Det här måste vara den sämsta sommaren på länge... Man känner sig inte lika utvilad när det inte varit soligt... Känns som att man inte gjort nått vettigt alls.. klart man kan göra saker när det regnar men då är ju hela västerbotten på samma ställe som en själv å det blir inte kul...

Det skulle bli sol senare i dag enligt YR men just nu ser det mörkt ut..

Johan lär ligga hela dagen, han var på party i går :) Hade nått livsviktigt att berätta när han kom hem så han dundrade in där jag sov. Hahaha, det var inte speciellt intressant kl 02.00 på natten iaf :)

I morgon ska jag å E på stan å shoppa!! :)
// M

68

Regn i går och regn i dag.... Å snart är semestern slut ju.....buuuuuuu.... Jag som hade tänkt vara brun å fin tills T & M ska gifta sig men med detta regn så är man blek som en magnecyl ju :(

Det händer inte så mycke när det regnar, leos är det inte lönt att fara på när det är dåligt väder för då är ALLA andra där å det blir alldeles för mycke folk.. Badhuset skulle kanske funka :)

6 dagar kvar tills vi åker till Finland :) LÄNGTAR!!!!

// M

67

Buuuu det är skitväder i dag åxå... i går regna det HELA dagen i vännäsby. I dag ser det lite bättre ut men inte så mycke...
Jag och Eva ska åka buss till stan i dag med Wilma och Pontus :) Det är inte ofta man åker buss nuförtiden, rätt dyrt är det åxå :S Men det kan ju vara kul för dom små :)

Snart åker vi till Finland, å där väntar mina Föäldrar. LÄNGTAR!!!!!!!!!!!!!! Sen åker dom med oss hem till Holmsund och är hos oss några veckor :) kul kul kul!!!! Hade tänkt oss att bila runt, får se hur det går med två barn, fast vi åker på natten så jag hoppas att dom sover en hel del under resan :)

Nu måste jag göra mig klar!
// M

66

 I dag är det regnväder... boooring..  Det enda som hänt idag är att jag och Wilma har varit en sväng till stan och shoppat lite saker :)

Här kommer lite bilder från fisketuren igår.



Rasmus fiskar med sitt alldeles EGNA fiskespö :)



Väntar på napp!



Wilma var lite bitter för att hon inte hade nått eget spö..



Blåbärsplockning!!



Gott med blåbär :)



Mammas gopojke :)

65

I dag blev det fiske på Nydala, vi fick inga fiskar men hade trevligt med grillning och fiinväder :) Hann med att leka i parken en stund åxå. Vi var hemma rätt tidigt i går så vi var i väg redan tio i morse. Alltid skönt att komma hem innan midnatt så då är man pigg dagen efter :)

Varit å druckit kaffe hos Eva i kväll, hon hade bakat äppelpaj till mig :) Tack vännen, den var JÄTTE good :)

Nu blir det sängen..gonatt..
// M

64

Underbara SOOOOL :) Tänk om den kunde lysa VARJE dag HELA sommaren, det skulle vara underbart :) Solen har varit framme HELA dagen idag med ( ja nått moln kom det då och då ) ute i Obbola :) Barnen har lekt en massa å mamma har fått sig en del sol. Börjar vara lite brun nu, fast jag vill vara ännu BRUNARE!!!!

Just nu är vi på bryggargatan, vi har varit här hela gänget å ätit en massa goood torsk som H & J har fiskat i Norge :)
Försöker få barnen å sova en stund men det var inte lätt :S Men dom somnar väl snart.

I morgon blir det fiske på Nydala med svärfar, fast jag e mest intresserad av grillningen hahahaha :)
// M

63

Man har inte tid å sitta vid datorn när det är kanon väder. Men en liten uppdatering hinner jag med!

I går hade vi en TOPPEN dag i går ute i Obbola, vi var där ute hela dagen. Såååå härligt med sol och värme. Alla barnen hade likadana vattenpistoler så då slapp vi bråket om dom åxå :) Vi var en sväng till M & J stuga på kalas för Björn. Sen åkte vi tillbaka ut till Obbola, grillade å drack gott :) Svärfar var snäll och hämtade oss 23.30 så man är pigg som en mört idag :)

Ska snart ut till Obbola igen, bor man så underbart som dom gör så får man oss på köpet hahahahahaha :)

// M

62

SOOOL idag :) Varit halvdåligt väder ett par dagar. Men nu är det goväder, vi ska ut till T &P å ha det mys hela dagen :)
I går vi ut til vännäsby hela dagen och fick jätte goda piroger som Johan tilllagade, MUMS!!!

Nä nu måste jag fika lite så vi tar oss i väg ut till Obbola :)

// M


61

ÄNTLIGEN så är sommar värmen tillbaka :)
Vi har haft en underbar dag ute i Obbola hos T & P, barnen har badat, haft vattenkrig och sprungit i vattenspridaren. Mamma har solat :) :) Tur för solen att den kom fram för jag hade verkligen börjat blekna. Men nu är det lite bättre. Så nu hoppas jag på mera sol i morgon så kanske man kan fara på stranden :)

Barnen sov till 08.15 i morse, nytt rekord nästan. Men dom kom i säng sent för vi var ute på Johan och Monicas stuga nära bäcken i går kväll. Vi var inte hemma förrens vid 22.00 å då stupade barnen i säng efter att ha lekt hur bra som helst. Dom hittade till å med blåbär där uppe på berget.
Vi fick mat hos min farmor i går åxå, min favoritmat FISKBIFFAR!!! Det var hur länge sen som helst som jag åt det senast så det var en höjdare :)

Nu blir det att hoppa i n i duschen efter en dag i solen!

// M

60

Då hade man redan  haft TVÅ veckors semester, UJ vad fort det gick... bara 4 veckor och två dagar kvar då :)
Fast det är ju rätt länge det :) Men om detta skitväder kunde sticka låååångt bort, man fick ju upp hoppet i går ju när solen sken så vackert. å även på lördag eftermiddag var det ju fintväder :) Ja ja det är bara att gilla läget. Nästa sommar ska jag fasikens åka till spanien å svettas hela sommaren, hehehe :)

I går var vi hos svärmor och åt palt, ni ska veta att jag åt en halv palt :) Det blir godare för varje gång, fast det är fortfarande inte direkt JÄTTE gott. Fast dom som älskar palt säger att hennes är SUPER goda iaf :) Johans bror med familj var åxå där, det är inte ofta vi träffas så det var trevligt!

// M


59

Hahahaha! Läste nått kul nyss :)
En Polsk mamma stämmer ett hotell Egypten för hennes 13-åriga dotter har visst blivit gravid när hon badat i hotellets swimmingpool :) HAHAHA! Kan inte sluta skratta, alltså hur osmart kan man vara egentligen vara??

// M

58

Gud så less jag är på det här DÅLIGA vädret.. Är det så här semestern ska vara, bläääää. Satte mig tittade på gamla kort och hittade det här mysiga kortet på Rasmus och Wilma.



Sommaren -07 är det taget. Dom var så söta där dom satt och tittade på regnet som öste ner :)

// M


57

Idag fyller min Älskling 27 år!!
Grattis!!!! 


56

Men så boring väder det var i går och idag då.... Man trodde ju att det skulle vara sånt där bra väder för evigt ju, hahaha!! Men det får väl gå det här åxå, kan ju vara bra för kroppen att vila från solen :) Men sol och vara på stranden är ju det bästa så klart!!
Hm.. i går gjorde vi inte mycke, var mest inne å slappade.
Idag vet jag inte vad vi ska göra, typ köpa lördagsgodis kanske. Nä men jag måste komma på nått att göra annars blir dom små upp efter väggarna :S

Nä men nu ser jag att det regnar... suck..

// M

55

Nyvik idag igen!
09.07 parkerade vi bilen, snacka om morgonpigga, hahahaha :)
Tessan kom en kvart senare med Jonna och Nellie. Vi var ensamma på stranden VÄLDIGT länge.
Senare dök Eva och patrik med kids upp åxå, då blev Emilia gladare som sen stannade kvar när vi skulle
fara och hämta Liam och Theo från förskolan. Så med andra ord var Emilia på stranden i 7 timmar, lite röd var hon faktiskt.. Jag förstod att hon skulle vara det men men dom hade ju kul ju :) Det har nog lagt sig tills i morrn.
Wilma vara åxå röd för vi var ju ute hela eftermiddagen hemma hos Liam och Theo och hon hade en klänning utan ärm på sig..
En till toppen dag har det varit!! Nu skulle visst vädret bli sämre så det är bra att man passat på att vara på stranden :)
Jo, en kort lyckades jag ta på Rasmus idag men jag har inte laddat in korten än så det får bli en annan dag :)

// M

54

Livet är ju bara för underbart :)
Två dagar har vi tillbringat i Nyvik, en massa lek och bad :)
Jag vill att det ska vara sommar jämt!!!!!



Det kom lite regn, då satt Wilma, Jonna och Nellie under paraplyet :)
Sötisar!!!



Håll tungan rätt i mun :)

Vi har haft en helmysig dag idag. I morgon blir det Nyvik igen och då ska jag försöka
få Rasmus att fastna på nått kort åxå :) :) Han såg man knappt till, lekte en massa med Gabriel och
Felicia. Han är såå lycklig när man får vara med och leka när dom leker :)
 // M

RSS 2.0