130

Denna sommar måste ju slå rekord i soldagar :) Det är ju sol varje dag man vaknar, tänk vilken chock man skulle få om det regnade, hehe! Det var har varit underbara dagar med sol och bad. I dag har vi varit ute i obbola hos våra bästa vänner, underbart som vanligt!! Tog lite kort i dag så här kommer några :)

Dom gillar verkligen vatten och även om det är kallt så ska det badas :) Vattenbanan var nog dagens höjdpunkt för vissa, Jonna var nästan blå om läpparna när hon åkt klart. Vi lämnade den där eftersom att vi inte har nån användning för den hemma hos oss. Jonna lyste upp som en sol när jag sa det, nu kan hon åka hur mycke hon vill :) Nu ska jag ta mig en dusch och sen blir det nog soffläge hela kvällen.

// M


Kommentarer
Postat av: Tessan

fina bilder! Vad snabb du var på att lägga ut dom =) Alltid kul när ni kommer!! Leklandet i skogen står alltid öppet för er =) Kram

2010-07-21 @ 17:27:27
URL: http://thereshellgren.blogg.se/
Postat av: emelie

Han är världens sötaste :)

Vad roligt med en sån där vattenbana, tomas tyckte nog att jag är lite fjantig när jag har tjatat om en sån hela sommaren :P Hoppas allt är bra med er

kramar

2010-08-11 @ 08:08:37
URL: http://emelieerika.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv: Men visst vare sjukt!! Haha, kärring.. Jag fattar verkligen inte vad det spelar för roll, dom kan ju inte sälja den igen ändå?!



Åh, man blir ju depp när man ser dina fina bilder! Sommaren kom tillbaka!!! =) Kraaam!

2010-08-21 @ 07:59:38
URL: http://pixieochstampe.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha! Puss på dej! <3

2010-08-21 @ 10:36:36
URL: http://pixieochstampe.blogg.se/
Postat av: Linda

Haha, Anders är ju störd. För nån vecka sen blev han less på en stekpanna. Direkt efter maten ser jag hur han tar stekpannan, öppnar dörren och kastar ut den på gräsmattan! :D Och igår blev han less på våra sänglampor, kastade dom från balkongen! Hahaha, jag skrattar ihjäl mig varje ggn han gör det. Folk måste ju tro att han har några skruvar lösa. ;)

2010-08-26 @ 19:15:21
URL: http://pixieochstampe.blogg.se/
Postat av: Linda

Du har en bloggaward att hämta hos mig! Klicka på länken: http://pixieochstampe.blogg.se/2010/september/award.html



Kram!

2010-09-03 @ 19:10:26
URL: http://pixieochstampe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0