jobb...

Nu jobbar johan 5 nätter, sååå boooring... Eller vardagarna går ju som bra då jobbar jag ju på dagarna när han sover..
Men det är ju helgen som är värst... Nu sover han ju inte så länge på dagarna som han kanske borde så vi hinner ju göra saker iaf.. Men det är helt klart bäst när han är ledig. Fast man ska väl inte klaga, ungarna har ett guldschema på förskolan :D Deras längsta dag är till 15.00, så för deras skull är det ju toppen med en nattarbetande pappa :)

Jobbade till 18.00 i går, hade wilma på jobbet en liten stund medans pappa, Emilia och Rasmus for på Rasmus Bamse gympa. Hon gillar å vara där, fast hon vill helst komma tidigt på morgon ( då när jag börjar 06.15 och johan jobbar å slutar 07.00 ) för då får man en hårdbrödmacka med smör hahaha :)

Ett tips på ett BRA barnprogram : Stanley, går på playhousedisney. Vet inte om det finns på nån annan kanal. Han har i af en bok, stora boken om allting heter den. Å jisses vad RAsmus har lärt sig saker. Till å med Emilia sa i går i bilen när Rasmus berättade något på vägen hem från farmor ( minns inte vad det var nu så klart )
- Alltså Gud vad smart Rasmus är! hehe, sötgumman!
Ska tilllägga att hon åxå är smart så klart :D
Ett tips iaf.

Wilma har gått från att sova med ETT gosedjur, hennes favvo gris.. till SJU gossedjur, det låter inte så många kanske men hon ryms ju fasikens snart inte där bland alla djur. Två av dom är då rätt stora, en är en sån där gul rödprickig sak från ikea å en annan stor är en kossa :) Å så sover hon ju fortfarande i spjälsängen å den är ju inte alltför stor heller... dags å byta säng så gossedjuren får plats :)
// M

Kommentarer
Postat av: Linda

haha! sötwilma! =) kul att du skaffat blogg! =) krams!

2008-11-12 @ 10:44:16
URL: http://vickismami.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0